Σάββατο 19 Μαΐου 2012

Δραγασάκης : Ανοιχτό το ενδεχόμενο μονομερούς καταγγελίας του μνημονίου.

Γ. Δραγασάκης,
υπεύθυνος Πολιτικού Σχεδιασμού του ΣΥΡΙΖΑ.





11/5/2012
 «Στη σκέψη τη δική μας δεν υπάρχει η έννοια της μονομερούς πράξης. Δηλαδή να βγούμε και μονομερώς να πούμε ότι διαγράφουμε το χρέος. Αυτό που θα γίνει είναι μια επαναδιαπραγμάτευση, ένα πλαίσιο διαφορετικό μέσα στο οποίο θα θέσουμε τους δικούς μας στόχους».

19/5/2012

" Υπάρχει ανάγκη μιας συνολικής αναδιαπραγμάτευσης του μέλλοντός μας. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να έχουμε ετοιμότητα για μονομερείς ενέργειες, εάν προκληθούμε γι' αυτό"

Άντε τώρα πάλι οι σύντροφοι του ΣΥΡΙΖΑ
θα πέσουν με τα μούτρα να το διαψεύδουν κάνοντας δηλώσεις
 που θα αναγκαστούν κάποιοι άλλοι να ανασκευάσουν
μέχρι να βγάλει δελτίο τύπου ο Τσίπρας και
 να έρθει ο Γλέζος να τα κάνει όλα πάλι σκ@@@ :)

2 σχόλια:

  1. ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΜΕΓΑΛΕ ΚΑΖΑΚΗ ΟΛΟΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΣΟΥ, ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΩΣ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ ΠΟΥ ΛΟΓΙΚΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΩΣ ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΑΓΙΚΑ ΠΟΥ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΕΥΡΩ....ΠΩΣ ΘΑ ΣΥΓΚΡΟΥΣΤΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΟΙΚΑ....????? ΕΠΑΜ ΚΑΙ ΚΑΖΑΚΗ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΑΣΟΝΟΥΣ ΝΕΟΝΑΖΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥΣ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΠΟΙΟΣ ΨΗΦΙΣΕΙ ΣΥΡΙΖΑ ΝΑ ΜΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΕΙ ΜΕΤΑ ΓΙΑ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΣΙΕΣ ΚΤΛ. ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΤΙΣ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΚΙ Ο ΚΟΣΜΑΚΗΣ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΖΑΚΗ ΤΟΝ ''ΥΠΕΡΠΑΤΡΙΩΤΗ'' ΑΣ ΜΑΣ ΘΥΜΗΣΕΙ ΤΙ ΕΛΕΓΕ ΠΕΡΙ ΚΑΠΟΙΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ ΛΙΓΟ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ΚΙ ΑΣ ΑΦΗΣΕΙ ΤΑ ΠΟΛΛΑ. ΑΝΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΘΕ ΟΡΦΑΝΟ ΤΟΥ ΜΑΡΞ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή