Τετάρτη 9 Μαΐου 2012

Επτά Γεωργιανοί σκότωσαν την 67χρονη στα Ιωάννινα!

Μια εβδομάδα χρειάστηκαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Ιωαννίνων για να εξιχνιάσουν τη δολοφονία της 67χρονης γυναίκας που είχε βρεθεί νεκρή το βράδυ της Τετάρτης σε ξενοίκιαστο διαμέρισμα δίπλα στο δικό της. Πέντε από τους Γεωργιανούς δράστες συνελήφθησαν -μεταξύ αυτών και δυο γυναίκες- ενώ άλλοι δυο αναζητούνται.

Οι δράστες γνώριζαν ότι η άτυχη γυναίκα είχε μεγάλη περιουσία και τρεις από αυτούς εμφανίστηκαν ως ενδιαφερόμενοι για την ενοικίαση του διαμερίσματός της. Πρόκειται για έναν 25χρονο ο οποίος διαφεύγει, έναν 32χρονο και μια 37χρονη. Όταν η ιδιοκτήτρια πήγε να τους δείξει το ξενοίκιαστο διαμέρισμα, την έδεσαν χειροπόδαρα και την φίμωσαν με μονωτική ταινία προκαλώντας έτσι το θάνατό της από ασφυξία!

Όμως, δεν εγκατέλειψαν τα σχέδιά τους. Πήγαν στο σπίτι της νεκρής και προσπάθησαν να παραβιάσουν ένα χρηματοκιβώτιο που ήταν κρυμμένο στην κρεβατοκάμαρα, χωρίς να τα καταφέρουν και έφυγαν άπρακτοι. Οι έρευνες των αστυνομικών οδήγησαν στη σύλληψη των δυο από τους τρεις, που ομολόγησαν ότι εκτέλεσαν τη ληστεία ακολουθώντας εντολές από τους τέσσερις ομοεθνείς τους ηλικίας 43, 27, 36 και 33 χρόνων.

Εκτός από τον 43χρονο, οι υπόλοιποι ηθικοί αυτουργοί συνελήφθησαν και αποδείχθηκε ότι είχαν εξασφαλίσει πληροφορίες για την οικονομική κατάσταση του θύματος στο διάστημα που εκτελούσαν εργασίες στα σπίτια της άτυχης 67χρονης. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τη σύλληψη και των δύο που διαφεύγουν.


Πρώτο Θέμα

1 σχόλιο:

  1. Γεωργιανός δεν ήταν αυτός που κατακρεούργησε το Σεργιαννόπουλο?

    Πολύ βαρια εγκληματικότητα αυτοί οι Γεωργιανοί.

    Μπαίνουν στα σπίτια μας για να εργαστούν και φέρνουν και τη συμμορία τους μαζί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή