Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2012

Αστυνομικός έκλεβε καύσιμα από ρεζερβουάρ

Με απόφαση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, τέθηκε σε διαθεσιμότητα 41χρονος Αρχιφύλακας, που υπηρετεί σε Υπηρεσία της Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσπρωτίας, ο οποίος κατηγορείται για κλοπή ποσότητας καυσίμου από τον αποθηκευτικό χώρο (ρεζερβουάρ) ενός μηχανήματος έργων. Παράλληλα διατάχθηκε σε βάρος του και η διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης.
Ειδικότερα, από αστυνομική έρευνα που διενεργήθηκε ύστερα από καταγγελία 53χρονου ημεδαπού, ιδιοκτήτη του μηχανήματος έργων, συνελήφθη ο 41χρονος Αρχιφύλακας ο οποίος κατηγορείται ότι προχθές (04.01.2012) το βράδυ, μαζί με έναν 26χρονο αλλοδαπό, Αλβανικής καταγωγής, αφαίρεσαν ποσότητα καυσίμου από τον αποθηκευτικό χώρο (ρεζερβουάρ) ενός μηχανήματος έργων, στον Άγιο Βλάσιο Θεσπρωτίας.
O 41χρονος Αρχιφύλακας, συνελήφθη χθες (05-01-2012) το βράδυ στην Ηγουμενίτσα, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας. Ο 26χρονος αλλοδαπός δεν βρέθηκε κατά τη διάρκεια του αυτοφώρου και δεν συνελήφθη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου