Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2012

Άφησαν ελεύθερο τον ληστή 26 ηλικιωμένων!

Ελεύθερος αφέθηκε ο 37χρονος «μετρ» της απάτης που είχε εξαπατήσει 26 γεροντάκια, είχε κλέψει τις οικονομίες τριών από τα θύματά του και είχε ληστέψει μια 70χρονη χτυπώντας την αλύπητα! Εισαγγελέας και ανακριτής Πατρών συμφώνησαν να του επιβάλλουν… περιοριστικούς όρους και του όρισαν τακτική δικάσιμο!
   
Με ποιο σκεπτικό, άραγε, οι λειτουργοί της δικαιοσύνης άφησαν να φύγει μέσα από τα χέρια τους ένας τόσο επικίνδυνος κακοποιός; Πιστεύουν, μήπως, ότι δεν θα συνεχίσει τη δράση του; Ή περιμένουν να προκαλέσει κάποιο μεγαλύτερο κακό από αυτό που προκάλεσε στη γυναίκα που υπήρξε το τελευταίο θύμα το, παρασύροντάς την στην Βιομηχανική Περιοχή της Πάτρας όπου την χτύπησε και της άρπαξε 300 ευρώ και δυο χρυσές αλυσίδες από τον λαιμό της;
    
Ο 37χρονος είναι «κατ’ επάγγελμα» κακοποιός και ζούσε αποκλειστικά από τις απάτες σε βάρος ηλικιωμένων. Από τα 26 θύματά του στα οποία εμφανίζονταν ως δήθεν φίλος ή λογιστής των παιδιών τους, πάντα καλοντυμένος και ευγενικός, είχε αρπάξει συνολικά 22.500 ευρώ. Από τα σπίτια τριών από αυτά, μάλιστα, δεν είχε διστάσει να κλέψει χρήματα ή κοσμήματα.

(από το πρώτο θέμα)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου