Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2011

Ελληνικό περίπτερο δίπλα στου ψευδοκράτους (ΣΕ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΣΤΗ ΣΜΥΡΝΗ)

Αυστηρή προειδοποίηση - η πρώτη που αποστέλλεται με υπουργό Εξωτερικών τον κ. Στ. Δήμα - απέστειλε το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών προς το Επιμελητήριο της Σάμου να μη συμμετάσχει σε τουριστική έκθεση στη Σμύρνη στην οποία μετέχει με περίπτερο και το ψευδοκράτος.
Με έγγραφό του το υπουργείο Εξωτερικών σημειώνει ότι «άτομα και φορείς που σχετίζονται με το ελληνικό κράτος δεν πρέπει να μετέχουν σε εκδηλώσεις ή Εκθέσεις που διοργανώνει η Τουρκία και στις οποίες επιδιώκεται η προβολή αντίστοιχων φορέων του ψευδοκράτους και των συμβόλων του με απώτερο στόχο την έμμεση αναγνώριση του παράνομου καθεστώτος».

Το περίεργο είναι ότι ενώ το έγγραφο αυτό του υπουργείου Εξωτερικών εστάλη και στο Επιμελητήριο της Σάμου, σε χθεσινή συνεδρίασή του αποφάσισε μεταξύ άλλων τη συμμετοχή του στην έκθεση της Σμύρνης, αλλά - όπως αποφασίσθηκε - ατύπως.

Με δυο λόγια το Επιμελητήριο της Σάμου θα διαθέτει περίπτερο ή περίπτερα δίπλα στα περίπτερα του ψευδοκράτους (που καμία χώρα δεν αναγνωρίζει) αλλά θα τα στήσει και θα τα λειτουργήσει... ατύπως.
.politis-news.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου