Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2011

Καταγγελίες Μπεγλίτη για στρατιωτικούς και δημοσιογράφους του υπουργείου Εθνικής Άμυνας.

Σε φοβερές  καταγγελίες για συμφέροντα στον ευαίσθητο χώρο των Ενόπλων Δυνάμεων προέβη στην εκπομπή του ΣΚΑΪ Πρώτη Γραμμή ο τέως υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Μπεγλίτης.

Και βέβαια όλα αυτά για να μην μείνουν λόγια του αέρα,αν έχει στοιχεία, θα πρέπει να τα καταθέσει στην δικαιοσύνη...

Συγκεκριμένα μίλησε για στρατιωτικούς που τρέμουν το "πόθεν έσχες" και για  δημοσιογράφους "διαμεσολαβητές συμφερόντων ".

Η δήλωσή του όπως υπάρχει στο skai.gr :
«Δεν έχουν λυθεί κορυφαία ζητήματα εξοπλιστικών προγραμμάτων από τα υποσυστήματα που λειτουργούν οριζόντια. Ήθελα να βάλω πόθεν έσχες για την στρατηγική ηγεσία από το 1996 μέχρι σήμερα και αυτό τους ταρακούνησε. Ανώτεροι αξιωματικοί έκαναν παιχνίδι με δημοσιογράφους ‘delivery boys’. Ορισμένοι δημοσιογράφοι έγιναν διαμεσολαβητές συμφερόντων με περιοδικά ιλουστρασιόν. Προσπάθησα όλα αυτά να τα τσακίσω»

1 σχόλιο:

  1. Κλασσικά λόγια πολιτικάντη ,που απο κλητήρας έγινε ιδιοκτήτης με μόνο προσόν την αφοσίωση στον ηλίθιο που μας κυβέρνούσε , και τώρα χάνει την καρέκλα του. Δηλαδή την κάθαρση θα την πετύχαινε με τη μείωση των συντάξεων των αποστράτων ; Αν όπως λέει κάποιοι εξ αυτών τα είχαν οικονομήσει σιγά μην πονούσαν με τις περικοπές αυτοί. Παράξενη άποψη περί κάθαρσης έχει. Δύο χρόνια κατάφερε να διαλύσει το στράτευμα αλλά δεν πρόλαβε να στείλει κανένα στον εισαγγελέα. Πρόκειται περί γελοίου ατόμου , κομπλεξικού και πλήρως ανικάνου τύπου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή