Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2011

Από τον Αρχολίπαρο και τον Σπουδαρχίδη στη μπέσα και το φιλότιμο




Από τον Αρχολίπαρο και τον Σπουδαρχίδη στη μπέσα και το φιλότιμο
Ήταν 4 Νοεμβρίου, όταν κατά την διάρκεια των έντονων διαπραγματεύσεων για να καταλήξουν στο πρόσωπο του νέου πρωθυπουργού, με δήλωση που προκάλεσε αίσθηση, ο Γιώργος Καρατζαφέρης αποκάλεσε Αρχολίπαρο και Σπουδαρχίδη τον Γιώργο Παπανδρέου και τον Αντώνη Σαμαρά αντίστοιχα.

Σήμερα –μερικές μέρες μετά την εντολή που πήρε η νέα Κυβέρνηση- όλα φαίνεται πως έχουν αλλάξει, ακόμα και οι χαρακτηρισμοί του προέδρου το ΛΑ.Ο.Σ, Γιώργου Καρατζαφέρη, προς τα παιδιά της Βοστόνης όπως αποκαλεί τους προέδρους των κομμάτων που συμμετέχουν στην μεταβατική Κυβέρνηση.

Μπέσα και Φιλότιμο


Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στη Βουλή, στο πλαίσιο της συζήτησης για παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στη νέα Κυβέρνηση, ο Γιώργος Καρατζαφέρης ζήτησε από τον κ. Παπαδήμο να μεταφέρει στους Ευρωπαίους ότι στην ελληνική γλώσσα υπάρχουν δύο λέξεις που οι υπόλοιπες γλώσσες δεν γνωρίζουν, πρόκειται για τις λέξεις μπέσα και φιλότιμο, υπογραμμίζοντας μάλιστα ότι οι πολιτικοί αρχηγοί των κομμάτων που συμμετέχουν στο κυβερνητικό σχήμα, διαθέτουν και μπέσα και φιλότιμο.
http://www.dealnews.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου