Τετάρτη 1 Ιουνίου 2011

Ο Παπακωνσταντίνου ξεκαθάρισε στην Deutsche Telekom ότι ο ΟΤΕ ΔΕΝ ΠΩΛΕΙΤΑΙ.

Με αντιπροσώπους της Deutshce Telekom συναντήθηκε ο υπουργός Οικονομικών Γιώργος Παπακωνσταντίνου. Σύμφωνα με απόλυτα εξακριβωμένες πληροφορίες ο υπουργός τούς ξεκαθάρισε ότι ο ΟΤΕ απλά ΔΕΝ ΠΩΛΕΙΤΑΙ , είναι αδιαπραγμάτευτη προεκλογική δέσμευση του ίδιου του πρωθυπουργού και να μην επιμένουν άλλο.

Ubdate:  Η κυβέρνηση καταγγέλλει ορισμένα αντιπατριωτικά blogs που μεθοδευμένα και ύπουλα εργάζονται για την πτώχευση του ελληνικού λαού διαδίδοντας ότι τάχα ο ΟΤΕ δεν πωλείται. Διευκρινίζει ότι στην συνάντηση με την Deutshce Telekom άσκησε το δικαίωμα που έχει να ζητήσει (παρακαλέσει) από την γερμανική εταιρία να προχωρήσει στην απόκτηση ενός επιπλέον ποσοστού 10% στον ΟΤΕ.

UBDATE 2: Την ανάρτηση την έβαλα για πλάκα,προσπαθώντας να αναδείξω την ανακολουθία λόγων και πράξεων. Και βεβαίως ΔΕΝ είναι αληθινή η ...είδηση ούτε η...διευκρίνηση.

2 σχόλια:

  1. Η "παραμυθα" τελος!Τα εχουμε ξανακουσει αλλα δεν τσιμπαει πλεον ο ροφος!Πονηρεψε το "ψαρι" οπως λενε και οι παλιοι ψαροντουφεκαδες!Αλλο με ανησυχει εμενα ...Πριν ενα -εναμιση χρονο κατι παρομοιο πηγε να γινει με την ΔΕΗ και για 2 μηνες δεν ειχαμε ρευμα!Φυσικα κοτεψαν να την ακουμπησουν!Εμεις ποτε θα ξυπνησουμε και θα κανουμε καταληψεις χωρων, κεντρων, Μεγαρου, γραφειων και θα εχουμε επιτελους "δυναμικη" παρουσια?Καποτε το σωματειο ηταν το ισχυροτερο στο χωρο!Τωρα ΤΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ?'Η μαλλον ΓΙΑΤΙΙΙΙΙΙ?(δεν περιμενω απαντηση φυσικα και ΔΕΝ θελω....αγανακτισμενος και ΟΧΙ μονο εγω!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή