Παρασκευή 8 Απριλίου 2011

ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΣΤΗΝ «ΛΑΪΚΗ ΔΕΞΙΑ» ΠΟΥ ΔΙΑΦΩΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ

07/04/2011
Ρελάνς με αναφορές σε «δίδυμα» σκάνδαλα (την ευθύνη δηλαδή και των δύο μεγάλων κομμάτων) και «σιαμαίους» όσον αφορά στις υποθέσεις του Βατοπεδίου, των υποβρυχίων και της Ζήμενς επιχειρεί ο Πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γ. Καρατζαφέρης, προσπαθώντας να καλύψει την δίδυμη πορεία του κόμματός του με το ΠΑΣΟΚ όσον αφορά στην ψήφιση του Μνημονίου.

Ο κ. Καρατζαφέρης ζήτησε σύσταση Προανακριτικής Επιτροπής «για να φθάσουμε», όπως είπε, «σε ταμίες και ταμεία» και «για να δει ο λαός πόσο σιαμαίοι, πόσο δίδυμοι είστε και πόσο έχετε από κοινού συμμετοχή σε όλα τα σκάνδαλα».

Ζητώντας άμεση διενέργεια εκλογών, ο κ. Καρατζαφέρης υποστήριξε στη Βουλή πως «το μνημόνιο ήταν μια ευκαιρία για τον ελληνικό λαό, μια ευκαιρία όμως που κατασπατάλησε το ΠΑΣΟΚ», αποφεύγοντας όμως να απαντήσει πώς την πάτησε και ψήφισε μαζί με τους ανίκανους να επωφεληθούν των «μεγάλων ευκαιριών», αν και πολιτική είναι η τέχνη του προβλέπειν. Ειδική αναφορά έκανε και στην «λαϊκή δεξιά», που, όπως είπε, «έχει ανέβει στα κεραμίδια να νιαουρίσει από κοινού με τον κ. Τσίπρα», καλώντας την (τη… λαϊκή δεξιά) να προσέχει «γιατί καιροφυλακτεί ο γάτος του ΚΚΕ».
http://www.elzoni.gr/html/ent/284/ent.8284.asp

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου