Σάββατο 19 Μαρτίου 2011

Στον ΛΑ.Ο.Σ ο Λιάσκος, στην Ν.Δ. ο Λιάσκος , πού είναι ο Λιάσκος (ώχου και δεν μας νοιάζει...)


Σήμερα, ενώ όλος ο κόσμος παρακολουθεί με αγωνία την κατάσταση στην Ιαπωνία και στην Λιβύη, στην Ελλάδα διαδραματίστηκε μια εξίσου σοβαρή υπόθεση.
 Η υπόθεση ..."Λιάσκος".
Το "δράμα" περιέχει αγωνία, ηρωισμό,δολοπλοκίες, εκβιασμούς,συνεχείς εναλλαγές συναισθημάτων...
Παρακολουθήστε την υπόθεση "Λιάσκος" μέσα από τις συνεχείς ανακοινώσεις.

1)
Από το γραφείο τύπου του ΛΑ.Ο.Σ ανακοινώνεται ότι ο πρώην βουλευτής της Ν.Δ στο νομό Ευβοίας και Υφυπουργός Τουρισμού κ.Αναστάσιος Λιάσκος συναντήθηκε χθες με τον πρόεδρο του ΛΑ.Ο.Σ
Κ.Γ. Καρατζαφέρη. Ο κ.Λιάσκος ζήτησε την προσχώρησή του στις τάξεις του ΛΑ.Ο.Σ. Ο κ.Καρατζαφέρης ευχαρίστησε τον πρώην υπουργό για την γενναία απόφασή του και του ζήτησε να δραστηριοποιηθεί στην Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων

2)
«Πληροφορήθηκα ότι έχει εκδοθεί ανακοίνωση από το γραφείο Τύπου του ΛΑ.Ο.Σ. σύμφωνα με την οποία προσχωρώ στον Λαϊκό Ορθόδοξο Συναγερμό. Πράγματι, είχα μία συνάντηση με τον κ. Γ. Καρατζαφέρη, στην οποία μου προτάθηκε η συμμετοχή μου στο κόμμα του. Παρά την τιμητική -εκ μέρους του- πρόταση, παραμένω και αγωνίζομαι στη Μεγάλη Κεντροδεξιά Παράταξη, τη Νέα Δημοκρατία»

3)
«Αντιλαμβανόμαστε τους εκβιασμούς που εδέχθη. Λυπούμεθα για την αδυναμία του αυτή και τον καλούμε να παραλάβει την ηχογραφημένη συνομιλία που είχε με τον Πρόεδρο του κόμματος, όπως και τις φωτογραφίες της προσχώρησης με τα πλατιά χαμόγελα».

4)

«ο κ. Αναστάσιος Λιάσκος επικοινώνησε με τον Πρόεδρο του ΛΑ.Ο.Σ. κ. Γ. Καρατζαφέρη μετά την ανακοίνωση της Ν.Δ. και του είπε τα εξής: "Πρόεδρε, δέχθηκα τέτοιες πιέσεις, τόσο εγώ, όσο και η οικογένειά μου, που είπα τα παρατάω και δεν ασχολούμαι άλλο. Συγνώμη για ότι έγινε, αλλά ήταν πολύ σοβαρές οι πιέσεις"».

5)
«Η χθεσινή δήλωση του κ. Καρατζαφέρη, με την οποία με καλεί να παραλάβω το ηχητικό ντοκουμέντο της μεταξύ μας τηλεφωνικής συνομιλίας, συνιστά δημόσια ομολογία ποινικού αδικήματος.
Συνιστά αθλιότητα κατά της Δημοκρατίας και του Κοινοβουλευτισμού.
Πρόκειται για βαρύτατη προσβολή των ατομικών μου δικαιωμάτων και θίγει την προσωπική μου ελευθερία.
Καλώ τον κ. Καρατζαφέρη να προβεί, εντός της ημέρας, σε δημόσια δήλωση συγνώμης. Είναι προφανές ότι το αδίκημα αυτό του κ. Καρατζαφέρη θα είχε, ήδη, προκαλέσει την παρέμβαση του Εισαγγελέα, εάν ο κ. Καρατζαφέρης δεν εκαλύπτετο από τη βουλευτική ασυλία».

.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου