Κυριακή 28 Μαΐου 2023

Κόμμα NIKH: Εκστρατεία λάσπης από τα «παπαγαλάκια» του συστήματος .

 


Κόμμα ΝΙΚΗ:
 Μετά την τεράστια επιτυχία του κόμματος ΝΙΚΗ, που πέρασε κάτω από τα «ραντάρ» όλων των δημοσκόπων και έφτασε μια ανάσα από την είσοδο της στη Βουλή, τα συστημικά «παπαγαλάκια» έχουν βάλει λυτούς και δεμένους για να εφαρμόζουν μια οργανωμένη εκστρατεία λάσπης.

Προεκλογικά, αλλά και πολύ περισσότερο μετά τις εκλογές, παρακολουθούμε έναν καταιγισμό από συκοφαντίες, κακοήθειες και στημένες φήμες που έχουν ως σκοπό να προκαλέσουν σύγχυση και αποπροσανατολισμό στον ολοένα και αυξανόμενο κόσμο που στηρίζει το «θαύμα» της ΝΙΚΗΣ.

Είναι τόσες πολλές οι γελοιότητες που επιστρατεύονται, που πολλές φορές είναι και αντικρουόμενες μεταξύ τους, και ακυρώνουν η μία την άλλη. Δείγμα και αυτό του πανικού που έχει προκαλέσει η θεαματική πορεία της ΝΙΚΗΣ, ιδιαίτερα στον λεγόμενο δεξιό χώρο (αν και η ΝΙΚΗ δεν περιορίζεται σε «δεξιά» και «αριστερά» στεγανά) και τα δεκανίκια του, που εν πολλοίς αποτελούνται από χριστέμπορους.

Έτσι λοιπόν, βλέποντας έντρομοι πως η ΝΙΚΗ ετοιμάζεται να μπει στη Βουλή, ξεψάχνισαν όλα τα αναρτημένα άρθρα που κατά καιρούς φιλοξενεί η επίσημη ιστοσελίδα της ΝΙΚΗΣ, και βρήκαν μια… παράγραφο που τους βόλεψε ώστε να στήσουν μια ελεεινή προπαγάνδα, την απομόνωσαν από το γενικότερο νόημα του άρθρου, και την κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο για να δημιουργήσουν την εντύπωση πως η ΝΙΚΗ αποτελείται από… «ψεκασμένους».

Το άρθρο είναι του 2021 και έχει τίτλο «Εμβόλιο COVID-19: Οι λόγοι για τους οποίους είναι προβληματικός ο εμβολιασμός». Στην επίμαχη παράγραφο με τίτλο: «Φορείς μαγνητικών πεδίων οι εμβολιασμένοι με εμβόλια για τη νόσο Covid-19;» (δώστε σημασία στο ερωτηματικό), ο αρθρογράφος αναφέρει κάποια ερωτήματα για «τη διαπίστωση ότι πολλοί εμβολιασμένοι συμπεριφέρονται ως εάν είναι φορείς μαγνητικού πεδίου. Σε ορισμένους εμβολιασμένους αναρτώνται διάφορα μεταλλικά αντικείμενα, συνηθέστερα πλησίον του σημείου εμβολιασμού».

Και καταλήγει: «Επί του παρόντος, οι Εταιρείες παραγωγής των εμβολίων αυτών δεν έχουν δώσει πειστική απάντηση στα σχετικά ερωτήματα. Οι εμβολιασθέντες απαιτούν και αναμένουν απάντηση στο ερώτημα αυτό».

Άρα λοιπόν, το θέμα τέθηκε υπό τη μορφή αναζήτησης απαντήσεων, και όχι υιοθετώντας κάποια βεβαιότητα. Ο αρθρογράφος έγραφε το 2021 πως παρατηρήθηκαν αυτά τα φαινόμενα και περιμένουμε απαντήσεις. Δεν υιοθετεί άποψη, ούτε παίρνει κάποια θέση.

Τι το μεμπτό υπάρχει σε αυτό; Είναι παράλογο να θέτονται ερωτήματα, και μάλιστα για ένα πειραματικό σκεύασμα που δεν ελέγχθηκε όπως θα έπρεπε από τις αρμόδιες αρχές και προωθήθηκε υποχρεωτικά στους λαούς, κατόπιν σκιωδών συμφωνιών;

Δηλαδή με αυτή τη λογική, δεν θα πρέπει να τεθούν ερωτήματα για τις «ξαφνικίτιδες», για τις μυοκαρδίτιδες, για τους θανάτους νέων ανθρώπων και αθλητών, για τις σοβαρότατες παρενέργειες των εμβολίων που παραδέχτηκε ακόμα και ο υπουργός Υγείας της Γερμανίας; Ένα κόμμα που δεν θα έθετε ερωτήματα για όλα αυτά, θα ήταν ακόμα ένα γρανάζι του συστήματος όπως όλα τα συστημικά κόμματα του πολιτικού σκηνικού μας, που κρατούν «ομερτά» για όλα αυτά τα ζητήματα.

Ένα σημάδι πως η ΝΙΚΗ βρίσκεται σε ορθό δρόμο, είναι πως πολεμείται από όλες τις πλευρές ταυτόχρονα. Τρανταχτό παράδειγμα είναι το ότι κατηγορούνται ως «αντιεμβολιαστές» και «αρνητές» (από τον συστημικό χώρο), και ταυτόχρονα ως αθόρυβοι… υπερασπιστές των εμβολίων (από τον λεγόμενο αντισυστημικό χώρο)!

Είναι οι αντικρουόμενες συκοφαντίες που λέγαμε, που τελικά καταφέρνουν να γελοιοποιούν περισσότερο αυτούς που τις διακινούν.

Αποτυχημένη λοιπόν η προσπάθεια αποδόμησης της ΝΙΚΗΣ. Πολύ κακό για το τίποτα. Η λάσπη ρίχνεται στον ανεμιστήρα και επιστρέφει πίσω. Και όσο περισσότερη λάσπη ρίχνουν, τόσο δωρεάν «διαφήμιση» κάνουν στον ευγενικό αγώνα της και τόσο περισσότερο συσπειρώνουν τον κόσμο που την στηρίζει.

Συντάκτης: Παντελής Λαμψιώτης

https://www.sportime.gr/extratime/politiki/komma-nikh-ekstratia-laspis-apo-ta-papagalakia-tou-sistimatos-apomonosan-mia-paragrafo-arthrou-gia-na-tous-poun-psekasmenous/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου