Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2019

Ο Καματερός θέλει «συμφωνία των Πρεσπών» και για τα… Δωδεκάνησα

ΟΗλίας Καματερός μιλώντας προ διημέρου στον SKY τοποθετήθηκε υπέρ της συμφωνίας των Πρεσπών για λόγους ειρηνικής διαβίωσης των λαών αλλά και για να υπάρχει γενικότερο κλίμα Ειρήνης και σταθερότητας, όπως είπε στην περιοχή.

Σήμερα ο κ. Καματερός μιλώντας για τη Συμφωνία των Πρεσπών στη Βουλή το τράβηξε λίγο παραπέρα...


 και έκανε απίστευτη δήλωση πως εμείς, οι Δωδεκανήσιοι, θα πρέπει να ζηλεύουμετους Μακεδόνες!
Ο βουλευτής Δωδεκανήσου τραβώντας τις επιθυμίες του ίδιου, στην κυριολεξία από τα μαλλιά, για να παρουσιαστεί ως υπερασπιστής της ειρηνικής αυτής διαβίωσης των λαών είπε πως θα ήθελε και για τα Δωδεκάνησα μια συμφωνία με την Τουρκία αντίστοιχη της Συμφωνίας των Πρεσπών.
«Μακάρι να είχαμε και εμείς μια Συμφωνία των Πρεσπών. Σας ζηλεύουμε εσάς τους Μακεδόνες. Έχετε εσείς πρόβλημα ασφάλειας; Σε μας πετάνε αεροπλάνα και γίνονται αερομαχίες. Έχετε πρόβλημα με τα σύνορα; Εμάς διεκδικούν τα νησιά μας και συνεχώς ζητούν περισσότερα.  Εμείς έχουμε πρόβλημα δραστηριοτήτων που εσείς δεν έχετε. Οι ψαράδες δεν μπορούν να πάνε να ψαρέψουν στα Ίμια γιατί αντιμετωπίζουν τούρκικα πλοία»
Αυτή ήταν η πρωτοφανής δήλωση του κ. Καματερού, που στον βωμό της Αριστερίστικης …κουλτούρας, ξέφυγε σε θολά μονοπάτια ακόμη και έμμεσης αμφισβήτησης της εθνικής κυριαρχίας στα Δωδεκάνησα!
Συναγερμό έχει σημάνει η δήλωση του κ. Καματερού αφού οι βουλευτές της Αντιπολίτευσης άναυδοι στην αρχή, ανήσυχοι στη συνέχεια παρακολούθησαν τον Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ να αγορεύει υπέρ της συμφωνίας των Πρεσπών και να υποστηρίζει ότι πρέπει να γίνει κάτι ανάλογο και στο Αιγαίο.

1 σχόλιο:

  1. Κακώς ο Λεωνίδας ... αντιστάθηκε και δεν ... παραχώρησε την Ελλάδα στους Πέρσες !!!
    Προφανώς ο Λεωνίδας δεν είχε ''προοδευτικές'' ιδέες, όπως οι σημερινοί αριστερο-δεξιοί κουλτουριάρηδες της παγκοσμιοποιημένης εποχής μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή