Κυριακή, 18 Ιανουαρίου 2015

Από την ανακοίνωση της Χ.Α κατάλαβε το Mega ότι υπήρξε "ανθρώπινο, τεχνικό λάθος" στο προεκλογικό σποτ...

...και όλως τυχαίως το κομμάτι που δεν παίχτηκε εξαιτίας του "λάθους" ήταν αυτό που αφορούσε το...Mega.

Mετέδωσαν 7,5 λεπτά στο "10λεπτο" αλλά δεν κατάλαβαν μόνοι τους ότι έγινε "λάθος". Μόνο όταν απειλήθηκαν με μήνυση το  κατάλαβαν...

H ανακοίνωση του Mega:
Η Χρυσή Αυγή σε ανακοίνωσή της, έσπευσε να κατηγορήσει με σκαιό τρόπο το MEGA, δήθεν για «σταλινική λογοκρισία», επιχειρώντας να εκμεταλλευτεί ένα ανθρώπινο τεχνικό λάθος στην μεταγραφή από το διαδίκτυο του προεκλογικού δεκαλέπτου με τις θέσεις της, το οποίο ο σταθμός – όπως και όλοι οι τηλεοπτικοί σταθμοί – έχει υποχρέωση να μεταδίδει.

Μόλις έγινε αντιληπτό, από την ανακοίνωση της Χρυσής Αυγής , ότι υπήρχαν δυόμιση επιπλέον λεπτά στο τέλος του σποτ, μετά από μια κάρτα που έπαιξε ολόκληρη με το σήμα του κόμματος - και χωρίς να βγει οποιοδήποτε μαύρο, όπως αναφέρεται ψευδώς στην ανακοίνωση της - το MEGA επικοινώνησε με τον εκπρόσωπο της Χρυσής Αυγής και τον ενημέρωσε για τα δεδομένα. Ταυτόχρονα γνωστοποίησε ότι το δεκάλεπτο θα μεταδοθεί ολόκληρο μετά το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων, όπως και συνέβη.

Οι απειλές και οι ύβρεις από τη Χρυσή Αυγή, στην ανακοίνωσή της, κατά του MEGA και των ανθρώπων του, δεν μας πτοούν ούτε θα μας φοβίσουν.

Το MEGA σέβεται τον νόμο και τις προεκλογικές υποχρεώσεις που απορρέουν από αυτόν και μεταδίδει αυτούσια τα προεκλογικά σποτ όλων των κομμάτων που συμμετέχουν στις εκλογές με τη σχετική απόφαση του Αρείου Πάγου, όπως τα ίδια τα κόμματα τα δημιουργούν και τα αποστέλλουν στους τηλεοπτικούς σταθμούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου