Παρασκευή 24 Οκτωβρίου 2014

Γιώργος Καρατζαφέρης: Πατρίδα, Θρησκεία και... 090

Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ εμπλούτισε το πρόγραμμα του ΑΡΤ με "ακατάλληλα"

Ποια είναι, άραγε, η απόσταση ανάμεσα στο «πατρίς, θρησκεία, οικογένεια» και τα μεταμεσονύχτια αισθησιακά καλέσματα για τηλεφωνικό σεξ; Προφανώς, είναι πλέον ελάχιστη για έναν ...


από τους φανατικότερους οπαδούς του συγκεκριμένου συνθήματος. Για την ακρίβεια, είναι μόλις μερικές ώρες και αντίστοιχες τηλεοπτικές ζώνες. Ο λόγος για τον πρόεδρο του ΛΑΟΣ και ιδιοκτήτη του τηλεοπτικού σταθμού ΑΡΤ, Γιώργο Καρατζαφέρη, που, από ό,τι φαίνεται, είπε να εμπλουτίσει το κανάλι του με μαθήματα νυχτερινής σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης, έτσι, για να κρατήσει όρθιο το ηθικό των Ελλήνων.

Βλέπετε, το ΑΡΤ μπορεί καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας να μιλά για τους εθνικούς κινδύνους που παραμονεύουν, εν μέσω της δύσκολης συγκυρίας που η χώρα διανύει, προβάλλοντας ταυτόχρονα την -έστω και καθυστερημένη- αντιμνημονιακή ρητορική του προέδρου Γιώργου, ωστόσο, όταν πέφτει η νύχτα, νομίζει κανείς ότι πρόκειται για τελείως διαφορετική συχνότητα.

Ξέρετε, από αυτές που ήταν στο φόρτε τους πριν από μερικά χρόνια και σε όλη τη διάρκεια του 24ώρου πρόβαλλαν τολμηρά γυμνά διάφορων αιθέριων υπάρξεων μόνο για μερακλήδες.

Σέξι παρουσίες, που δείχνουν με τόλμη και γοητεία τα κάλλη τους, παίρνοντας άκρως ενδιαφέρουσες πόζες, προσκαλούν το παλαιοδεξιό ανδρικό κοινό του τηλεοπτικού σταθμού να τηλεφωνήσει στον αριθμό που εμφανίζεται δίπλα από τις καλλίγραμμες κοπέλες, για λίγα λεπτά ηδονής εξ ακοής, με το αζημίωτο φυσικά.

«Πάρε τώρα», είναι η φράση που αναγράφεται χαρακτηριστικά στην οθόνη, προτρέποντας τους ενδιαφερομένους να επικοινωνήσουν με τις τηλεφωνήτριες που θα τους απογειώσουν τη λίμπιντο μέσω της συσκευής τους.



«Αλλαξαν οι εποχές και οι ανάγκες και τα media αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα όσον αφορά την επιβίωσή τους», αντιτείνουν πρόσωπα πέριξ του Γιώργου Καρατζαφέρη. Ωστόσο, είναι κοινώς αποδεκτό πως οι εν λόγω ερωτικού περιεχομένου διαφημίσεις δεν συνάδουν καθόλου με το λαϊκοδεξιών προδιαγραφών πολιτικό προφίλ που καλλιεργούσε τόσα χρόνια ο Γιώργος Καρατζαφέρης και το αντίστοιχο πρόγραμμα του νυν ΑΡΤ, πρώην ΤΗΛΕAΣΤΥ και επί το... αγγλικότερον Telecity!



Του Θανάση Φουσκίδη
απόσπασμα από  - Εφημερίδα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

2 σχόλια:

  1. Πολιτική είναι η τέχνη του να λες ψέματα.
    Ποιος το είπε;;;
    Ο Ρουσσώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στην πολιτική, δύο πράγματα έχουν σημασία: το πρώτο είναι τα λεφτά και δεν μπορώ να θυμηθώ ποιο είναι το δεύτερο.
      Mark Hanna, 1837-1904, Αμερικανός πολιτικός

      Διαγραφή