Πέμπτη 5 Ιουνίου 2014

΄Ετσι...Θα πείτε και αλήθειες. Ξεφτίζει σιγά σιγά η "επιτυχία" ΠΑΣΟΚ στις εκλογές.


Σε κείμενο που ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, ο κ. Κεδίκογλου χαρακτηρίζει «αποτυχία» για το ΠΑΣΟΚ το εκλογικό αποτέλεσμα.




«Όχι τόσο μεγάλη όσο περιμέναμε, χάρη στη συσπείρωση των τελευταίων ημερών, αλλά πάντως αποτυχία, καθώς χάσαμε 1 στους 3 ψηφοφόρους μας», τονίζει στο κείμενό του ο κ. Κεδίκογλου.

Προσθέτει επίσης, πως το επικείμενο συνέδριο  θα πρέπει να επανεξεταστούν όλα.

«Αν δεν το κάνουμε τώρα, τότε πότε; Πήγαμε από το 45% στο 12% κι από εκεί στο 8%. Θα περιμένουμε την οριστική μας εξαέρωση»; αναφέρει ο κ. Κεδίκογλου.

Και βέβαια με τέτοιες δηλώσεις που αμφισβητούν ευθέως τον "ηγέτη" του κινήματος θα πρέπει από τώρα να ξεχάσει το υπουργιλίκι στον ανασχηματισμό (εκτός και αν το ξέρει ήδη...)


update: Έκρυθμη φαίνεται πως είναι η κατάσταση στο ΠΑΣΟΚ, καθώς το ένα μετά το άλλο, στελέχη και βουλευτές του κόμματος θέτουν θέμα ηγεσίας, αποδίδοντας στον Ευ. Βενιζέλο ευθύνες για την εκλογική επίδοση.
Πιο πρόσφατο περιστατικό αυτό του βουλευτή, Μιχάλη Κασσή, ο οποίος μιλώντας στη ΝΕΡΙΤ, ανέφερε πως ο Ευάγγελος Βενιζέλος φέρει ευθύνες για την κατάσταση του κόμματος ενώ αναρωτήθηκε σε πόσο χαμηλά ποσοστά πρέπει να φτάσει ένα κόμμα για να αποχωρήσει o αρχηγός του. 

Ανάλογες τοποθετήσεις έχουν κάνει ο Θάνος Μωραίτης και ο Κώστας Σκανδαλίδης.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου