Παρασκευή, 22 Απριλίου 2016

Φρίκη !!! – Μετανάστες μάζευαν και έτρωγαν τα αδέσποτα σκυλιά της Μυτιλήνης;

Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι υπάλληλοι του Δήμου Λέσβου που πήγαν στην πλαζ  Τσαμάκια, για να καθαρίσουν το χώρο όπου είχαν εγκατασταθεί παράτυποι μετανάστες και είχαν κάνει κατάληψη του χώρου.
Έκπληκτοι αντίκρισαν μέσα σε σκηνή ένα σκυλί δεμένο και θανατωμένο.


Όπως ανέφεραν, το πιθανότερο ήταν να το είχαν σκοτώσει για να το φάνε.
Η άποψη αυτή ενισχύεται και από πρόσφατες καταγγελίες περίοικων, οι οποίοι είχαν έντονες ανησυχίες από την εξαφάνιση πολλών αδέσποτων ζώων, που τριγυρνούσαν στην περιοχή.
Η αποκάλυψη αυτή έγινε λίγο μετά την «επιχείρηση – σκούπα» της Αστυνομίας σε συνεργασία με το Δήμο Λέσβου, ώστε να απομακρυνθούν από το παράνομο κάμπινγκ οι μετανάστες και οι κάποιοι εθελοντές βρίσκονταν εκεί.
Συνολικά μεταφέρθηκαν από το χώρο αυτό στο Κέντρο Κράτησης της Μόριας 348 παράτυποι μετανάστες, ενώ προσήχθησαν στην Ασφάλεια Μυτιλήνης και 19 ακτιβιστές που βρίσκονταν στον ίδιο χώρο.
http://www.lesvosnews.gr/18123/friki-metanastes-mazevan-ke-etrogan-ta-adespota-skylia-tis-mytilinis-vinteo/
Συνεργεία του Δήμου Λέσβου που ανέλαβαν να καθαρίσουν ό,τι είχε μείνει πίσω και τα μέλη τους έμειναν έκπληκτοι όταν αντίκρισαν στον χώρο, σύμφωνα με καταγγελίες, μέχρι και απομεινάρια ψημένου κρέατος αδέσποτων σκύλων, καθώς και κουφάρια ζώων. Τα σχετικά δημοσιεύματα τοπικών ειδησεογραφικών ιστοσελίδων, μάλιστα, προκάλεσαν και εισαγγελική παρέμβαση.
http://www.ethnos.gr/koinonia/arthro/epixeirisi_skoupa_stin_kantina_ton_allileggyon-64365065/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου