Τετάρτη 9 Μαρτίου 2016

Θίχτηκε ο τουρκολάγνος Σουλτς και έδιωξε Έλληνα ευρωβουλευτή.

Για πρώτη φορά στα χρονικά ένας ευρωβουλευτής υποχρεώθηκε να αποχωρήσει από τη συνεδρίαση της Ολομέλειας της Ευρωβουλής, με απόφαση του προέδρου του Μάρτιν Σουλτς.

Πρόκειται για τον Έλληνα ...



ευρωβουλευτή της Χρυσής Αυγής Ελευθέριο Συναδινό.

Είχε προηγηθεί παρέμβαση του ευρωβουλευτή για το προσφυγικό, κατά την οποία ανέφερε ότι «όπως έχουν γράψει Οθωμανοί επιστήμονες οι Τούρκοι είναι βάρβαροι είναι βρώμικοι, είναι όπως τα σκυλιά που γαβγίζουν και όταν επανέλθει ο εχθρός υποχωρούν».

(Σημ. kolot: Στο διαδίκτυο υπάρχει ότι αυτήν την φράση την έχει κάποιος Οθωμανός λόγιος Κεριμεντίν Μαχμούτ)

Εξηγώντας την απόφασή του ο κ. Σουλτς είπε ότι σύμφωνα με το άρθρο 165 της ΕΕ, «πρόκειται για κατάφωρη παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στα οποία είναι προσηλωμένη και υποκλίνεται η ΕΕ. Εδώ καταβάλλεται προσπάθεια να ξεπεραστούν κόκκινες γραμμές, ώστε να γίνει αποδεκτός ο ρατσισμός».

«Αλλά αυτό με μένα δεν θα περάσει», πρόσθεσε και συνέχισε: «Γι' αυτό με βάση το άρθρο 165 του κανονισμού σε συνδυασμό με το άρθρο 11, αποκλείεται αμελλητί (σσ. άμεσα) από τη συνεδρίαση και την αίθουσα ο κ. Συναδινός».

Στις διαμαρτυρίες που εκφράσθηκαν από συναδέλφους του κ. Συναδινού, ο κ. Σουλτς τόνισε ότι «όταν λαμβάνονται αμελλητί μέτρα δεν γίνεται συζήτηση» και κάλεσε τον ευρωβουλευτή να αποχωρήσει.

2 σχόλια:

  1. Χίλια μπράβο ΣΤΡΑΤΗΓΕ! Μας έκανες υπερήφανους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Επιτέλους, ας πάμε κόντρα στην άθλια Παγκοσμιοποίηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή