Κυριακή 8 Φεβρουαρίου 2015

Δεν αποφυλακίστηκε ο αρχισατανιστής της Παλλήνης

Στις αγροτικές φυλακές της Αγιάς στα Χανιά παραμένει ο καταδικασμένος σε ισόβια Ασημάκης Κατσούλας, ο αρχηγός των Σατανιστών της Παλλήνης, η δράση των οποίων είχε σοκάρει ολόκληρη τη χώρα πριν από 23 χρόνια.
Το Σάββατο δημοσιεύθηκε...  από τα Παραπολιτικά πως ο Ασημάκης Κατσούλας είχε αποφυλακιστεί μετά από 23 χρόνια κάθειρξης και αμέσως δεκάδες σάιτ και ιστολόγια έσπευσαν να υιοθετήσουν άκριτα την «είδηση». Αλλά σε επικοινωνία του με το NewsIt, ο διευθυντής των φυλακών Αγιάς στα Χανιά Γιάννης Κλαπάκης έριξε φως στην υπόθεση, διευκρινίζοντας πως ο Κατσούλας παραμένει φυλακισμένος. «Δεν ισχύει ότι αποφυλακίστηκε ο Κατσούλας. Βρίσκεται σε εμάς στις φυλακές», είπε ο κ. Κλαπάκης, και αποκάλυψε ότι ο «Σατανιστής της Παλλήνης» είχε κάνει αίτηση αποφυλάκισης αλλά αυτή απορρίφθηκε πριν από 20 μέρες. Η αλήθεια είναι πως ο Κατσούλας βγήκε από τη φυλακή αλλά με άδεια, κάτι που συμβαίνει συχνά αφού έχει εκτίσει μεγάλο μέρος της ποινής του και έχει δικαίωμα αδειών. Η τελευταία φορά που πήρε άδεια ο ισοβίτης Κατσούλας ήταν τα περασμένα Χριστούγεννα. Ο Κατσούλας έχει μεταφερθεί στις φυλακές της Αγιάς στα Χανιά εδώ και πέντε χρόνια.
Μετά την απόρριψη της προηγούμενης αίτησης αποφυλάκισης, δεν έχει καταθέσει νέο αίτημα. Έχει όμως το δικαίωμα να κάνει νέα αίτηση, αφού όμως περάσει ένα μικρό χρονικό διάστημα.

http://www.notioanatolika.gr/index.php/news/7178-den-apofylakistike-o-arxisatanistis-tis-pallinis
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου