Δευτέρα, 12 Ιανουαρίου 2015

Μουσουλμάνοι μαθητές της Γαλλίας αρνήθηκαν να κρατήσουν ενός λεπτού σιγής για τα θύματα στο Παρίσι! (βίντεο)

Την είδηση μετέδωσε δημοσιογράφος του CNN που είχε αποκαλέσει τους ισλαμιστές τρομοκράτες που έσπειραν τον θάνατο στην Γαλλία… ακτιβιστές!

 

 

 

Αυτό είναι το μέλλον της Γαλλίας και λίαν συντόμως και ολόκληρου του Δυτικού κόσμου, αν οι πολίτες των πολιτισμένων κρατών δεν ξυπνήσουν και πάρουν το μέλλον το δικό τους και των παιδιών τους στα χέρια τους.

Σύμφωνα με μετάδοση του CNN, μεγάλος αριθμός «Γάλλων» μουσουλμάνων μαθητών αρνήθηκε να κρατήσει ενός λεπτού σιγή ως φόρο τιμής για τα θύματα της ισλαμικής βίας στο Παρίσι. Μάλιστα, η είδηση για την γαλλική πλέον πραγματικότητα μεταδόθηκε από την προοδευτική δημοσιογράφο του CNN, Christiane Amanpour, της οποίας η υπερ-προοδευτικότητα «χτύπησε κόκκινο» όταν είχε αποκαλέσει πριν λίγες ημέρες τους τζιχαντιστές μακελάρηδες στο Παρίσι… ακτιβιστές!

Η δημοσιοποίηση για το αμετανόητο θράσος και το άσβεστο μίσος των ισλαμιστών «Γάλλων» πολιτών που δασκάλεψαν τα παιδιά τους για να αρνηθούν να συμμετάσχουν στην ενός λεπτού απότιση φόρου τιμής στην μνήμη των θυμάτων του Παρισιού έγινε μέσω των καθηγητών και δασκάλων των εκπαιδευτικών ιδρυμάτων της χώρας με την μορφή καταγγελίας στα γαλλικά ΜΜΕ.

Οι μουσουλμάνοι της Γαλλίας, αν και επίσημοι πολίτες της χώρας που απολαμβάνουν όλα τα προνόμια και τις ελευθερίες που τους προσφέρει το κράτος και η γαλλική κοινωνία, εντούτοις επιδιώκουν την πλήρη απομάκρυνση και απόσχισή τους από κάθε δράση που ενώνει τον γαλλικό λαό, φανερώνοντας το αληθινό πρόσωπο του εχθρού της Δύσης που έχει και όνομα και κυρίως θρησκεία.


 Hellasforce

http://olympia.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου