Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου 2014

Στημένο το "ρατσιστικό " επεισόδιο με την ηθοποιό του Django.

Η αστυνομία περνά στην αντεπίθεση και καταγγέλλει την ηθοποιό του Django ότι προκάλεσε τη σύλληψή της, ώστε να δηλώσει μετά θύμα ρατσισμού...
i-ithopoios-tou-django-epaikse-to-xarti-tou-ratsismou



Στην αντεπίθεση περνά η αστυνομία του Λος Αντζελες στο θέμα της ρατσιστικής συμπεριφοράς που κατήγγειλε η ηθοποιός του Django, Ντανιέλ Γουότς. Σύμφωνα με όσα δημοσιοποίησε η Γουότς, αρχικά μέσω αναρτήσεων της στα social media και μετά με συνεντεύξεις της, ήταν ότι φιλιόταν μέσα στο αυτοκίνητο μαζί με το σύντροφό της, σε πάρκινγκ έξω από το στούντιο, όταν η αστυνομία, την πέρασε για πόρνη, οπότε της πέρασε χειροπέδες επειδή αρνιόταν να δώσει την ταυτότητά της.

Η ιστορία έγινε viral, κέρδισε πολλά σχόλια συμπαράστασης για την Γουότς, ενώ ο εκπρόσωπος Τύπου της αστυνομίας ανακοίνωσε ότι διενεργείται έρευνα γύρω της. Με σύμμαχο το TMZ, η αστυνομία παρουσίασε τη δική της εκδοχή, σύμφωνα με την οποία η ηθοποιός προκάλεσε με τη συμπεριφορά της τη σύλληψή της, προκειμένου να κερδίσει δημοσιότητα καταγγέλλοντα ρατσιστική συμπεριφορά σε βάρος της.

Το TMZ δημοσίευσε το ηχητικό ντοκουμέντο του περιστατικού, σύμφωνα με το οποίο

ο αστυνομικός Τζιμ Πάρκερ λέει στη Γουότς ότι δέχτηκε ένα τηλεφώνημα ότι μαζί με τον σύντροφό της κάνουν σεξ στο αυτοκίνητο με ανοιχτή την πόρτα. Η Γουότς απαντά ότι απλώς φιλιόντουσαν και τότε ο αστυνομικός της ζητά της ταυτότητά της, κάτι το οποίο η Γουότς αρνείται.

 Από εκεί και πέρα και οι δύο επιμένουν, η κατάσταση οξύνεται και στο τέλος η Γουότς καταλήγει με κλάματα και χειροπέδες.
 
 
Η αστυνομία λέει ότι είχε κάθε δικαίωμα να ζητά ταυτότητα, κι ότι η Γουότς εσκεμμένα οδήγησε την κατάσταση στα άκρα, ώστε να παίξει «το χαρτί του ρατσισμού». Ωστόσο, ένα θέμα είναι αν πράγματι η αστυνομία θα ήταν τόσο επίμονη σε περίπτωση που συναντούσε ένα ζευγάρι λευκών κι όχι έναν λευκό άντρα με μια μαύρη γυναίκα.

Το TMZ, πάντως, προχώρησε περισσότερο το θέμα δημοσιεύοντας αποκλειστικές, ελαφρώς θολές φωτογραφίες, που δείχνουν τον σύντροφο της Γουότς να κάθεται στην πόρτα του συνοδηγού, ενώ εκείνη είναι επάνω του και η πόρτα του αυτοκινήτου ανοιχτή. Τίτλος του σχετικού δημοσιεύματος είναι «It loooks like sex».

Σημειώνει μάλιστα ότι υπάρχουν μαρτυρίες που λένε ότι εργαζόμενος από διπλανό γραφείο τους ζήτησε να σταματήσουν γιατί μπορούν όλοι να τους δουν και να τους ακούσουν, όμως το ζευγάρι συνέχισε, οπότε κλήθηκε η αστυνομία. Αυτά τα λέει το TMZ, στηριζόμενο σε ανώνυμες μαρτυρίες και σε πηγές της αστυνομίας...
 





 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου