Πέμπτη, 18 Σεπτεμβρίου 2014

Λοβέρδος : ANOHΣΙΑ το "θέμα" με την κατάργηση του ...σταυρού από την σημαία.

Απόσπασμα από την συνέντευξη του υπουργού παιδείας Α.Λοβέρδου  για την κατάθεση του Νομοσχεδίου ««Οργάνωση της νομικής μορφής των θρησκευτικών κοινοτήτων και των ενώσεών τους στην  Ελλάδα και άλλες διατάξεις» :

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Επειδή φουντώνει και το θέμα της κατάργησης του σταυρού από τη σημαία, δεν ξέρω αν θέλετε να απαντήσετε..
ΥΠΟΥΡΓΟΣ: Βεβαίως αφού έπρεπε να απαντήσω και για το άλλο (για τις καμπάνες) και το αγνόησα γελώντας, δεν υπάρχει κανένα τέτοιο θέμα, όποιος τα λέει αυτά το κάνει εκ του πονηρού, το κάνει επίτηδες, δημιουργεί προβλήματα, πάει σε κόσμο ο οποίος δεν πληροφορείται ευθέως, πληροφορείται πλαγίως και τον αναστατώνει.
                                Τι είναι αυτά; Κανένας να μην πιστεύει τέτοιες ανοησίες. Ύποπτες ανοησίες είναι αυτές και για δύο λόγους ύποπτες, για να δημιουργήσουν πρόβλημα ένα και δεύτερον για να βγάλουν κάποιον από την αφάνεια. Βεβαίως υπάρχουν πολλοί τρόποι να βγεις από την αφάνεια, βγες έξω στο δρόμο γυμνός και θα βγεις. Αυτό κάνει αυτός. Ναι, δεν είναι κατάσταση όμως αυτή και ευχαριστώ που το λέτε, εγώ δεν το είχα ακούσει.
 
Λοιπόν το κλείνουμε αυτό το θέμα, ουδέποτε ετέθη, ούτε θα τεθεί κι αν ετίθετο αυτόν που θα το έθετε θα τον απομακρύναμε αμέσως ως τρελό.
----------------------------------------------------------------------------------
 
Ένας τρελός βρέθηκε: o σύντροφος Σηφουνάκης (ως υπουργός ...το 2000)
 
 


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου