Παρασκευή 18 Ιουλίου 2014

Ισραηλινοί πανηγυρίζουν την ώρα που σκάνε πύραυλοι στη Γάζα

Ντροπή και αποτροπιασμό προκαλεί video που μετέδωσε το CNN και ακούγονται οι ισραηλινοί να χειροκροτούν και να πανηγυρίζουν την ώρα που σκάνε οι φονικοί πύραυλοι στη Γάζα.

Την ώρα που η ρεπόρτερ του CNN περιέγραφε σε ζωντανή σύνδεση, το μέγεθος και την σφοδρότητα των χερσαίων επιχειρήσεων του ισραηλινού στρατού στη Γάζα, η κάμερα επικέντρωσε σε ένα ισραηλινό πύραυλο που κατευθύνονταν στην Γάζα. Την ώρα που ο πύραυλος βρήκε το στόχο, το συγκεντρωμένο πλήθος ξέσπασε σε χειροκροτήματα και πανηγυρισμούς.

 
Στο μεταξύ με ανάρτησή της στο twitter, η οποία αργότερα σβήστηκε από το λογαριασμό της, η ρεπόρτερ του CNN Diana Magnay έκανε λόγο για απειλές που δέχτηκε από τους ισραηλινούς που πανηγύριζαν για τους βομβαρδισμούς, ότι αν πει μια λάθος λέξη θα καταστρέψουν το αμάξι τους.


«Οι Ισραηλινοί στον λόφο πάνω από το Σντερότ πανηγυρίζουν καθώς οι βόμβες χτυπούν τη Γάζα. Απείλησαν να "καταστρέψουν το αμάξι μας αν πω μια λάθος λέξη". Αποβράσματα».

http://www.topontiki.gr/article/79317/Sugxrono-Kolossaio--Israilinoi-panigurizoun-tin-ora-pou-skane-purauloi-sti-Gaza-Video

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου