Κυριακή 8 Ιουνίου 2014

Γκάφα του Τέρενς Κουίκ με το σήμα στην φανέλα της Εθνικής.


Παρασύρθηκε από ιστοσελίδα ο Τέρενς Κουίκ και θα καταθέσει λέει ερώτηση στην βουλή γιατί το σήμα στην φανέλα της Εθνικής ... είναι στραμμένο προς τα κάτω.


Διαβάστε το δελτίο τύπου που έστειλε και δείτε παρακάτω γιατί είναι γκάφα.

(Πάντως αφού δεν έχει κατατεθεί ακόμα η ερώτηση, μακάρι να ενημερωθεί έγκαιρα και να μην γίνει τελείως ρόμπα στην βουλή...)



[  «ΣΤΗ ΦΑΝΕΛΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Η ΣΗΜΑΙΑ ΚΟΙΤΑΖΕΙ ΠΡΟΣ… ΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ»

 


ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ

 

Ο Βουλευτής Επικρατείας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ θα καταθέσει
την Ερώτηση στον αρμόδιο Υπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού Πάνο Παναγιωτόπουλο, σε σχέση με την ελληνική σημαία στις φανέλες της Εθνικής Ομάδας για το Μουντιάλ.

 Επειδή η Βουλή είναι «εκτάκτως» κλειστή, η Ερώτηση θα κατατεθεί μόλις ανοίξουν τα θερινά τμήματα, αλλά την Δευτέρα θα αποσταλεί για να πρωτοκολληθεί στο γραφείο του Υπουργού.

 Το κείμενο της Ερώτησης, βάσει και ανάρτηση της δημοσιογραφικής ιστοσελίδας ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ, έχει ως εξής:

 ΤΕΡΕΝΣ - ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΟΥΙΚ

ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ - ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

 

ΕΡΩΤΗΣΗ

 ΠΡΟΣ:ΥΠΟΥΡΓΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΠΑΝΟ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟ

ΘΕΜΑ:Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΣΤΗ ΦΑΝΕΛΑ ΤΟΥ ΜΟΥΝΤΙΑΛ

 

Κ. Υπουργέ,

 Έχετε αντιληφθεί την «ελληνική σημαία» που έχει τοποθετηθεί στην φανέλα των διεθνών ποδοσφαιριστών της Εθνικής μας ομάδας για το Μουντιάλ;

Υπήρχε λόγος η ΕΠΟ να… αναποδογυρίσει το γνήσιο σήμα της Πατρίδας μας, όπως υπήρχε πάντα επάνω στις Εθνικές φανέλες μας;

Δεν με ενδιαφέρει, αν αυτό αφορά είτε μια εθνική απρέπεια της ΕΠΟ είτε την σχεδιαστική «πρωτοβουλία» της χορηγού ΝΙΚΕ, εκτός κι αν της δόθηκε έτοιμο αυτό το αναποδογυρισμένο σήμα.

 Σας επισυνάπτω το σήμα όπως ήταν στις φανέλες της Εθνικής Ομάδας και το σήμα όπως είναι σήμερα.

Κατόπιν τούτων σας ερωτώ κ. Υπουργέ:

 1.   Εσάς δεν σας ενοχλεί αυτή η … «πρωτοτυπία»;

 2.   Θα δώσετε την σχετική εντολή, ώστε η ελληνική σημαία να βρίσκεται στο στήθος των διεθνών ποδοσφαιριστών μας οριζόντια και όχι να «κοιτάει» τα παπούτσια τους;

 
Ο ερωτών Βουλευτής

 Τέρενς – Νικόλαος Κουίκ ]
 
Δείτε τώρα γιατί είναι γκάφα...
 
δεκαετία 1960
 
 
 
1980
 
 
2004



2-3-1930 στην Νάπολι
Γιώργος Ανδριανόπουλος
 
 

8 σχόλια:

  1. Το λαθος το κανατε εσεις στο μπλογκ. Δεν ξερετε τι σας γινεται. Το σημα της εθνικης ειναι λαθος εδω και πολλα χρονια και ουτε γνωριζετε πως ειναι η ελληνικη σημαια. Ο Τερενς Κουικ εχει απολυτο δικιο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Διάβασε πρώτα και μετά σχολίασε..Ο Κουίκ πίστεψε ότι ΑΛΛΑΞΕ το σήμα. Όμως το σήμα είναι ίδιο από τις αρχές του περασμένου αιώνα.
      Και αφού έχει απόλυτο δίκιο , να δούμε θα την καταθέσει την ερώτηση στην βουλή;...

      Διαγραφή
  2. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΑΙΣΙΟ ΣΗΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Η ΕΘΝΙΚΗ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Την μεγάλη γκάφα την κάνατε εσείς στο μπλογκ γιατί δεν είναι η ελληνική σημαία που είχαν τόσα χρόνια στις εμφανίσεις της η εθνική ομάδα και αυτό το απαίσιο σήμα το σχεδίασε Εβραίος. Ο Τέρενς Κουίκ έχει απόλυτο δίκιο.

    Σας αρέσει κάποιος να σας αναποδογυρίσει το λογότυπο του μπλογκ σας και το σήμα της ομάδας που υποστηρίζετε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στις εμφανίσεις της Ελληνικής ομάδας δεν υπήρχε η ελληνική σημαία. Υπήρχε ΑΝΕΚΑΘΕΝ (από την ίδρυσή της) αυτό το σήμα.
      Οπότε δεν "αναποδογύρισ"ε κανένας τίποτα...
      Θα σου βάλω στην ανάρτηση και μια φωτογραφία της εθνικής από το 1930 για να το εμπεδώσεις.

      Διαγραφή
  4. Αυτό το ψευτοσήμα που έχει πολλά χρόνια η εθνική ομάδα που τόσο λατρέυετε εσείς οι συστημικοί μνημονιακοί κατοχικοί, μπορεί κάποιος από σας στο μπλογκ να μας πει τι συμβολίζει;

    Αν μου πείτε ότι συμβολίζει την ελληνική σημαία παίξατε και χάσατε πάλι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Είδατε πόσο δίκιο έχει ο Τέρενς Κουίκ που επιμένει να αλλαχτεί από την ΕΠΟ από τις φανέλες της εθνικής ομάδας. Αυτό που προτείνει είναι ότι καλύτερο και είναι το σούπερ σήμα που συμβολίζει την ελληνική σημαία. Ενώ αυτό το σήμα που χρησιμοποιεί η επο είναι ένα τίποτα που δεν σχεδιάστηκε από ελληνικά χέρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δεν είναι γκάφα. Είναι σωστή επισήμανση του Τέρενς Κουίκ γιατί εδώ και πολλά χρόνια αυτό το σήμα είναι όλο λάθος και το χειρότερο απ' όλα είναι σχεδιασμένο από Εβραίο. Έχει απόλυτο δίκιο ο Τέρενς Κουίκ που ζητά εδώ και πολύ καιρό να αλλαχτεί το σήμα με αυτό το υπέροχο σήμα που είναι η ελληνική σημαία και είναι σχεδιασμένο από ελληνικά χέρια.

    Ας καταλάβει η ΕΠΟ ότι πρέπει να βρει αυτόν τον συγκεκριμένο Έλληνα σχεδιαστή που σχεδίασε αυτό το υπέροχο σήμα που είναι η ελληνική σημαία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή