Τρίτη, 6 Μαΐου 2014

Η αλήθεια για τους "οίκους ανοχής για κτηνοβάτες στην Γερμανία"

Τις τελευταίες ημέρες (ξανα)κυκλοφορεί στο διαδίκτυο η είδηση ότι "Ανοίγουν οίκους ανοχής για κτηνοβάτες στη Γερμανία!"

Εκατοντάδες είναι οι αναδημοσιεύσεις, βάζω αυτή που είδα στο Ποντίκι :

Ο ένας μετά τον άλλο ανοίγουν οι οίκοι ανοχής για κτηνοβάτες στη Γερμανία χάρη σε ένα νόμο που καθιστά ως νόμιμη την κτηνοβασία έχοντας ως μοναδικό περιορισμό τον μη τραυματισμό του ζώου.

Όπως δήλωσε η ακτιβίστρια για την προστασία των ζώων Madeleine Martin στην εφημερίδα Frankfurter Rundschau οι κτηνοβάτες επιχειρούν να παρουσιάσουν το σεξ με ζώα ως «επιλογή τρόπου ζωής» και κάλεσε την κυβέρνηση να απαγορεύσει κατηγορηματικά την κτηνοβασία σε όλη τη χώρα.

Μιλώντας στην εφημερίδα η Martin δήλωσε επίσης ότι στη Γερμανία υπάρχουν μέχρι και  «ερωτικοί ζωολογικοί κήποι», στους οποίους οι κτηνοβάτες μπορούν να επισκεφθούν και να κακοποιήσουν ζώα.

Τον περασμένο Νοέμβριο οι αρχές της Γερμανίας σχεδίαζαν να επαναφέρουν ένα παλιό νόμο που απαγορεύει το σεξ με ζώα, όμως σύμφωνα με τον πρόεδρο της Επιτροπής Γεωργίας, Hans-Michael Goldmann, η κυβέρνηση προσπάθησε να απαγορεύσει τη χρήση ζώου «για μεμονωμένες σεξουαλικές πράξεις και να θέσει εκτός νόμου τους ανθρώπους που λειτουργούν ως “μαστροποί” ζώων σε άλλους για σεξουαλική χρήση».

Από την πλευρά τους η κτηνοβάτες δημιούργησαν ομάδα προκειμένου να εναντιωθούν σε οποιαδήποτε αλλαγή του νόμου και σύμφωνα με τον πρόεδρό τους Michael Kiok «οι απλές έννοιες της ηθικής δεν έχουν καμία δουλειά με το δίκαιο».

«Είμαστε μια μειονότητα που γινόμαστε στόχος διακρίσεων φανατικών εξ αιτίας του σεξουαλικού μας προσανατολισμού. Είμαστε φυσιολογικοί. Έτσι γεννηθήκαμε» αναφέρουν επίσης σε ανακοίνωσή τους.


Επειδή μου φάνηκε απίστευτη η "είδηση" έκανα μια μικρή αναζήτηση στο διαδίκτυο:

- Πράγματι υπάρχει η συγκεκριμένη συνέντευξη (από το 2012) όπου όμως δεν αναφέρει πουθενά για οίκους ανοχής ζώων. Η Madeleine Martin διαμαρτύρεται γιατί η ασάφεια του νόμου (από το 1969) αφήνει ουσιαστικά ατιμώρητους τους κτηνοβάτες.

- Στην συνέντευξη υπάρχει αναφορά για μεμονωμένες περιπτώσεις στο κρατίδιο της Έσσης.

- Υπάρχουν  σύλλογοι κτηνοβατών...

- Η ύπαρξη "οίκων ανοχής " υπάρχει ως φήμη δεν υπάρχουν επίσημα στοιχεία ,  δεν "ανοίγουν ο ένας μετά τον άλλο'' και πάντως όχι νόμιμα όπως αφήνεται να εννοηθεί...

 - Η ίδια περίπου "είδηση" κυκλοφόρησε παλαιότερα (2006) για την Δανία ωστόσο οι έρευνες της αστυνομίας δεν οδήγησαν κάπου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου