Παρασκευή 7 Μαρτίου 2014

Ρόμπα ο Μαρκογιαννάκης...Απέσυρε ο Δένδιας το άρθρο 30 (που "πέρασε" ενώ είχε καταψηφιστεί)

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Απόσυρση του άρθρου 30 του νομοσχεδίου για την αναδιοργάνωση της Ελληνικής Αστυνομίας, του Πυροσβεστικού Σώματος και της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας, με απόφαση του Υπουργού Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη κ. Νίκου Δένδια
 
Κατόπιν του ζητήματος που δημιουργήθηκε με την καταμέτρηση της ψήφου των Βουλευτών για το άρθρο 30 του νομοσχεδίου του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, δηλαδή μίας δευτερεύουσας και τοπικής μόνο σημασίας νομοθετικής ρύθμισης που αφορά την έδρα των Περιφερειακών Διευθύνσεων, η συγκεκριμένη διάταξη του νομοσχεδίου για την αναδιοργάνωση της Ελληνικής Αστυνομίας, του Πυροσβεστικού Σώματος και της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας αποσύρεται, με απόφαση του Υπουργού Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη κ. Νίκου Δένδια.
 
Σε κάθε περίπτωση, η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη δεν επιθυμεί ο θόρυβος που προκλήθηκε αναφορικά με το άρθρο 30, σχετικά με την τοποθέτηση της έδρας της Περιφερειακής Διεύθυνσης Ασφάλειας Κρήτης στα Χανιά ή στο Ηράκλειο, να αλλοιώσει την εικόνα της ευρείας στήριξης του νομοθετήματος και πέραν της κυβερνητικής πλειοψηφίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου