Σάββατο, 11 Ιανουαρίου 2014

Tελικά ο Τατσόπουλος έκανε αυτό που θεωρούσε "απαράδεκτο".


 
«Δεν πρόκειται να παραδώσω τη βουλευτική έδρα», τόνισε ο Πέτρος Τατσόπουλος κατά την ανακοίνωσή του πως έχει θέσει την παραίτησή του στη διάθεση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα.  
 
 Σε αντίθεση με ότι υποστηρίζει σήμερα, πριν από περίπου ενάμιση χρόνο, ο Πέτρος Τατσόπουλος, μιλώντας στην Κρυσταλία Πατούλη για το tvxs.gr υποστήριζε μια τελείως διαφορετική θέση για τη σχέση ενός βουλευτή με το κόμμα του.
 
«Θεωρώ απαράδεκτο να μπαίνεις στη βουλή, και για οποιοδήποτε λόγο, συνειδησιακό για παράδειγμα, να έρχεσαι σε αντιπαράθεση με το κόμμα σου και να ανεξαρτητοποιείσαι και να παίρνεις και την έδρα σου μαζί. Θεωρώ απαράδεκτο να μη δίνεις την έδρα σου πίσω στο κόμμα, σε μια τέτοια περίπτωση, όπως έκαναν τα μέλη της ΔΗΜΑΡ, και άλλοι. Και το θεωρώ απαράδεκτο, διότι χωρίς το κόμμα, δεν θα έμπαινες στη βουλή», δήλωνε χαρακτηριστικά στη συνέντευξή του στο tvxs.gr, ενώ πρόσθετε για την προσωπική του στάση:

«Και εγώ είμαι έτοιμος να παραιτηθώ ανά πάσα στιγμή, το έχω άλλωστε αποδείξει στη ζωή μου, δεν κωλώνω, είμαι και ευεπίφορος στις παραιτήσεις, από παραίτηση σε παραίτηση πάω, δηλαδή δεν έχω κανένα πρόβλημα αν θελήσω να παραιτηθώ, αλλά θα παραδώσω και την έδρα μου, σε αυτούς οι οποίοι με τίμησαν με το να με βάλουνε στο ψηφοδέλτιό τους. Κι αυτό θα το κάνω εάν έρθω σε ρήξη με τη συνειδησή μου».
http://tvxs.gr/news/ellada/tvxsgr-thymatai-ti-dilone-o-tatsopoylos-2012

1 σχόλιο:

  1. Τα βουλευτικά ευρουδάκια δεν μπορεί κανείς να τα αποχωρισθεί και μάλιστα όταν φορά γιαλαντζί παντελόνια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή