Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2014

Eπιβεβαιώνεται το πετρέλαιο στο Ιόνιο. (όταν το έλεγε ο Σοφιανόπουλος ήταν γραφικός...)

[Επιβεβαιώνονται οι εκτιμήσεις των ειδικών ότι οι πιθανότητες να βρεθεί πετρέλαιο στο Ιόνιο είναι μεγάλες, όπως ακριβώς συνέβη σε περιοχές της Αλβανίας και της Νότιας Ιταλίας, που διαθέτουν γεωλογικές δομές «καρμπόν» των ελληνικών και όπου έχουν ήδη βρεθεί υδρογονάνθρακες.
Το επεσήμανε ο ίδιος ο υπουργός Περιβάλλοντος Γιάννης Μανιάτης, που με αφορμή την ολοκλήρωση της επεξεργασίας των σεισμικών δεδομένων που συνέλεξε πέρυσι η νορβηγική PGS στις ελληνικές θάλασσες, σε Ιόνιο και νότια της Κρήτης, ανακοίνωσε ότι οι πρώτες ενδείξεις είναι θετικές. «Από την προκαταρκτική αξιολόγηση των δεδομένων προκύπτουν ενδιαφέρουσες γεωλογικές δομές που παρουσιάζουν σημαντικές ομοιότητες με ανάλογες δομές σε περιοχές που ήδη παράγουν υδρογονάνθρακες σε γειτονικές χώρες, δηλαδή Νοτιοανατολική Ιταλία και Αλβανία» δήλωσε χαρακτηριστικά χθες  (29/1/2014) ο κ. Μανιάτης.]
 
Όταν το έλεγε ο Σοφιανόπουλος ήταν "γραφικός":
 
"Κατηγορώ ευθέως το ελληνικό κράτος γιατί προδίδει την Ελλάδα και τον ελληνικό λαό διότι τίποτε δεν έκανε από το 1979 . Δεν έκανε τίποτε απολύτως, μόνο ψέματα λένε στον κόσμο"
 
 

3 σχόλια:

  1. ΜΠΡΑΒΟ Κε ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΕ ΕΧΕΤΕΙ ΔΙΚΑΙΟ- ΤΑ ΑΣΧΕΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΜΑΣ ΒΟΥΛΗΣ ΚΟΙΤΟΥΝ ΑΡΠΑΧΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ-ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΤΙ ΤΟ ΥΠΕΔΑΦΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΠΛΟΥΣΙΟ ΣΕ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΚΑΙ ΑΕΡΙΟ ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ-ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΜΕ ΑΦΟΥ ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συγκλονιστικό βίντεο από έναν συγκλονιστικό ΕΛΛΗΝΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έλεγε και για πολλά άλλα πράγματα όταν άλλοι δεν είχαν ιδέα (ή έκαναν το κορόιδο) (πχ. τράπεζες...) Κάνε μια αναζήτηση στο youtube (Σοφιανόπουλος)

      Διαγραφή