Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2014

Τελικά δεν ήταν φάρσα...Το συζητάνε για την "λευκή εβδομάδα"...

Σύμφωνα με το δημοσίευμα στην ιστοσελίδα των Νέων φαίνεται πώς η απάντηση του Υπουργείου παιδείας είναι θετική στο αίτημα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων, και αναμένεται μέχρι την Παρασκευή να  "οριστικοποιηθεί ο αριθμός των ημερών της «Λευκής Εβδομάδας»".

Θα βρεθούν, λέει το υπουργείο, ημέρες από τον περιορισμό εκδρομών κατά την διάρκεια του έτους.
(μετά θα αρχίσουν να διαμαρτύρονται οι ιδιοκτήτες των πούλμαν...:)



KAI MIA ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΒΟΥΛΕΥΤΗ Β’ ΑΘΗΝΩΝ ΒΑΣΙΛΗ ΚΑΠΕΡΝΑΡΟΥ ΓΙΑ TO ...MEΓΑ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΠΡΟΕΚΥΨΕ ΜΕ ΤΗ «ΛΕΥΚΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ»

 «Έχει περάσει σχεδόν ένας χρόνος από τότε που ζήτησα, με ερώτησή μου προς τον Υπουργό Παιδείας ,να δοθεί προσοχή στην κατάσταση που επικρατεί στα σχολεία μας και να ασχοληθεί με την τοποθέτηση παιδοψυχολόγων για την αντιμετώπιση των φαινομένων της κρίσης που έχουν τραγικές επιπτώσεις στα παιδιά μας.

Αντί αυτού, πληροφορούμαι κι εγώ ότι ο κ. Αρβανιτόπουλος και οι συνεργάτες του επιδεικνύουν μεγάλη σπουδή για τη θέσπιση της «Λευκής εβδομάδας» .

Ο κ. Υπουργός, μετά από ένα χρόνο, δεν μου έχει απαντήσει ακόμα. Είναι ντροπή, την ώρα που παιδιά μας πεινάνε, την ώρα που βιώνουν την οικογενειακή κατάθλιψη, την ώρα που τα κρούσματα ενδοσχολικής βίας αυξάνονται, να βρίσκει χρόνο για Λευκές εβδομάδες και ανοησίες».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου