Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2013

Έκκληση της οικογένειας Φουντούλη προς τα ΜΜΕ (και τα blogs...)

Παράκληση προς τα ΜΜΕ να μην προβάλλουν οποιοδήποτε οπτικοακουστικό ή φωτογραφικό υλικό με στιγμιότυπα της δολοφονίας, πέραν του οπτικοακουστικού υλικού που έχει δώσει στη δημοσιότητα η ΕΛΑΣ, κάνει η οικογένεια του Γιώργου Φουντούλη.

ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΣ
1.ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΗΜΕΡΗΣΙΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΑΘΗΝΩΝ      (ΕΣΗΕΑ) (παράκληση όπως η παρούσα κοινοποιηθεί στα μέλη σας)

2.ΤΙΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΤΩΝ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ, ΕΘΝΙΚΗΣ ‘Η ΤΟΠΙΚΗΣ ΕΜΒΕΛΕΙΑΣ, ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΡΧΙΣΥΝΤΑΚΤΕΣ ΤΩΝ ΔΕΛΤΙΩΝ    ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΩΝ ΕΚΠΟΜΠΩΝ ΑΥΤΩΝ

3.TA ΗΜΕΡΗΣΙΑ ‘Η/ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΑ ΕΝΤΥΠΑ

4.ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΩΝ ΜΕΣΩΝ ΚΑΙ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΟΣΩΝ ΔΙΑΤΗΡΟΥΝ ΒLOG

5.ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΤΡΙΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ‘Η ΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΠΟΥ ΤΥΧΟΝ ΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΤΟΥ ΟΠΤΙΚΟΑΚΟΥΣΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΤΗΣ ΣΤΙΓΜΗΣ ΤΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ

 ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΟΥΜΕΝΗ ΠΡΟΣ
ΤΗΝ κα.  ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ
Με την παρούσα σας καλούμε να απόσχετε από την προβολή οποιοδήποτε οπτικοακουστικού ή φωτογραφικού υλικού στο οποίο τυχόν προβάλλονται, εν συνόλω ή εν μέρη, στιγμιότυπα της δολοφονίας του γιου μας Γεώργιου Φουντούλη, πέραν του οπτικοακουστικού υλικού που έχει δώσει στη δημοσιότητα η Ελληνική Αστυνομία.
Οποιοδήποτε φυσικό ή νομικό πρόσωπο έχει τυχόν στην κατοχή του οπτικοακουστικό υλικό του τραγικού συμβάντος, παρακαλούμε να το παραδώσει στην αρμόδιες αρχές.
Παρακαλούμε να λάβετε υπόψη την παρούσα, τόσο για την τιμή του αποθανόντος γιου μας όσο και να μας ’‘επιτρέψετε’’  να πενθήσουμε, όπως αρμόζει, τον γιο μας.
Μετά τιμής,
Για την οικογένεια
Λάμπρος Φουντούλης
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου