Παρασκευή, 8 Νοεμβρίου 2013

Όλες οι "εκ παραδρομής" ψήφοι βουλευτών του τελευταίου έτους.

Το θέμα είναι τόσο γελοίο που καταντάει ..τραγικό.

Από τον περασμένο Δεκέμβριο πέντε (5) βουλευτές έχουν παραδεχτεί ότι ψήφισαν "εκ παραδρομής" αντίθετα από ό,τι ήθελαν να ψηφίσουν...
Μιλάμε για ανθρώπους που τους έχουμε στείλει να μας εκπροσωπούν και συμμετέχουν σε δεκάδες ψηφοφορίες στην βουλή.1) Τον περασμένο Δεκέμβριο ,19/12/12, ο βουλευτής Μ.Αρβανίτης της Χ.Α κάνει λάθος και καταψηφίζει πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ ενώ στην ομιλία του είχε πει ότι θα υπερψηφίσει. Ο κ. Αρβανίτης ήταν εκπρόσωπος του κόμματός του .

 
 
 

2) Στις 13/3/2013 ο βουλευτής της ΝΔ Γ. Καράμπελας εμφανίζεται στους δημοσιογράφους και λέει ότι "ήταν λάθος η ψήφος του κατά της άρσης ασυλίας του Κασιδιάρη". Εξηγεί ότι δεν ήταν "εκ παραδρομής" αλλά λάθος απόφαση (το οποία συνειδητοποίησε μόλις μία ώρα αργότερα...)

 
 
 

3) Στην ίδια ψηφοφορία ο υφυπουργός αθλητισμού Γ. Ιωαννίδης απλά ...εκτίθεται δηλώνοντας :

«Εκ παραδρομής στην ονομαστική ψηφοφορία για την άρση της ασυλίας του βουλευτή Ηλία Κασιδιάρη ψήφισα όχι, ενώ έχοντας ιδία γνώμη του επεισοδίου, σαφέστατα η πρόθεσή μου ήταν να ψηφίσω ναι»

 
 
 

4) Στις 17/9/2013 ο υφυπουργός Παιδείας Σ. Κεδίκογλου με ανακοίνωσή του διαβεβαιώνει ότι η καταψήφιση της άρσης ασυλίας του Γερμενή έγινε εκ παραδρομής.

 
 
 


5) Στις 6/11/2013 ο υφυπουργός εργασίας Β.Κεγκέρογλου δηλώνει ότι εκ παραδρομής  παρέδωσε το άκυρο ψηφοδέλτιο κατά την ψηφοφορία για την άρση ασυλίας των τεσσάρων βουλευτών της Χρυσής Αυγής .

«Στο πρώτο ψηφοδέλτιο τράβηξα κατά λάθος μία κάθετη γραμμή και επειδή θα ήταν άκυρο ζήτησα ένα δεύτερο ψηφοδέλτιο για να ψηφίσω. Στην κάλπη ωστόσο αντί να ρίξω το έγκυρο ψηφοδέλτιο έριξα το πρώτο που είχα ακυρώσει»Υ.Γ Αν σε κάποιες ή και όλες τις περιπτώσεις οι παραπάνω βουλευτές υποχρεώθηκαν από το κόμμα να πουν ψέματα ότι ψήφισαν "εκ παραδρομής" και δεν υποστήριξαν την άποψή τους κάνει το ζήτημα τραγικώτερο...

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου