Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2013

Ο πατέρας της πήρε την 5χρονη που εξαφανίστηκε από το Ίλιον.




Σύμφωνα με όσα δηλώνει ο πρόεδρος του «Χαμόγελου του Παιδιού» Κ. Γιαννόπουλος στην «Espresso», η ιστορία ξεκίνησε τον περασμένο Ιανουάριο, όταν η Αστυνομία συνέλαβε έναν άνδρα στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», επειδή αποπειράθηκε να βγάλει παράνομα από την Ελλάδα την πεντάχρονη. Στις έρευνες που ακολούθησαν αποδείχτηκε πως ο δράστης δεν ήταν συγγενής της, αλλά ένας «ενδιάμεσος» που προσπάθησε να στείλει τη μικρή πίσω στους γονείς της, οι οποίοι διαμένουν στη Σουηδία.

Αμέσως μετά τον εντοπισμό της, η μικρή Χούντα νοσηλεύτηκε δύο μήνες στο νοσοκομείο και στη συνέχεια, έπειτα από εισαγγελική παραγγελία, φιλοξενήθηκε στο «Χαμόγελο του Παιδιού» που κατάφερε να εντοπίσει τους γονείς της και να έρθει σε επαφή μαζί τους.

«Ο πατέρας της μικρής ήρθε στην Ελλάδα και εξέφρασε την επιθυμία να πάρει την κόρη του. Για να γίνει αυτό υποβλήθηκε ακόμη και σε εξετάσεις DNA. Μάλιστα κατά τη διάρκεια της παραμονής του στη χώρα μας είχε επισκεφτεί το παιδί αρκετές φορές. Ωστόσο, στις 30 Αυγούστου και κατά τη διάρκεια του επισκεπτηρίου κατάφερε να πάρει την κόρη του και να εξαφανιστεί. Δεν γνωρίζουμε πώς έγινε αυτό, αφού εμείς δεν έχουμε αστυνομική προστασία. Ισως να έγινε ακόμη και με τη βοήθεια τρίτων που τον περίμεναν έξω από το κτίριο».
http://www.espressonews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου