Πέμπτη, 25 Ιουλίου 2013

Τι να κάνει η αστυνομία όταν υπάρχουν τόοοοσο ΒΛΑΚΕΣ...

Η είδηση είναι 100% αληθινή ,από ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ
 
Συνελήφθησαν δύο (2) αλλοδαποί στην Αρκαδία.
Έπειθαν τα θύματά τους ότι μπορούσαν να μετατρέψουν λευκά χαρτιά, σε γνήσια χαρτονομίσματα
 
Συνελήφθησαν χθες (24-7-2013) το βράδυ, μετά από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση του Τμήματος Ασφαλείας Τρίπολης, δύο (2) αλλοδαποί, ένας 37χρονος αλλοδαπός υπήκοος Ρουάντας και ένας 28χρονος υπήκοος Καμερούν, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία, για απάτη κατά συναυτουργία και κυκλοφορία παραχαραγμένων νομισμάτων.
 
Ειδικότερα, όπως προέκυψε, οι δύο δράστες, εξαπατούσαν τα θύματά τους, πείθοντας τα ότι μπορούσαν με κατάλληλη επεξεργασία, να μετατρέψουν πακέτα με λευκό χαρτί, τα οποία είχαν το ίδιο μέγεθος με τα χαρτονομίσματα των -50- και των -100- ευρώ κυρίως, σε γνήσια χαρτονομίσματα.
 
Τα λευκά χαρτιά, ισχυρίζονταν πως ήταν προηγουμένως γνήσια χαρτονομίσματα, τα οποία είχαν χρωματίσει προκειμένου να τα εισάγουν στη χώρα, αποφεύγοντας τον έλεγχο των Άρχων.
 
Για να τους πείσουν δε, πραγματοποιούσαν επίδειξη, όπου τοποθετούσαν σε υγρό τα λευκά χαρτιά, τα τύλιγαν με αλουμινόχαρτο και χωρίς να γίνονται αντιληπτοί, τα αντάλλαζαν τεχνηέντως με γνήσια χαρτονομίσματα, τα οποία στη συνέχεια τα επιδείκνυαν στα θύματα τους, ως προϊόντα τις υποτιθέμενης μετατροπής.
 
 
 
 
 
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου