Τρίτη 2 Ιουλίου 2013

ΔΗΜΑΡ: Κάτω τα χέρια από τα “δικά μας παιδιά”


                                                                               Ιστορική απόφαση της ΔΗΜΑΡ:




οι “σύντροφοι″ της εκτελεστικής επιτροπής αποφάσισαν (!!!) ότι όσα στελέχη τους διορίστηκαν το τελευταίο έτος, σε θέσεις ευθύνης, στον κρατικό μηχανισμό, θα πρέπει να παραμείνουν στις καρέκλες τους.

Το σκεπτικό τους θεϊκό: οι δικοί μας, είπαν οι δημαρίτες, διορίστηκαν με αξιοκρατικά κριτήρια!!!

 Όπου αξιοκρατικά βάλτε το κλασικό… 4-2-1 για τα στελέχη της ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ, που διοριζόταν σε ΔΕΚΟ, συμβούλιο και άλλα… συναφή. Για τέτοια αξιοκρατία μιλάμε!

Γι΄ αυτή την αξιοκρατία μιλά η “υπεύθυνη αριστερά”.Το γεγονός πως οι θέσεις αυτές δόθηκαν κατόπιν απαίτησης της ΔΗΜΑΡ, από τη στιγμή που δέχτηκε να συνεργαστεί με τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ στην τρικομματική κυβέρνηση, ουδόλως απασχολεί τους “συντρόφους” της ΔΗΜΑΡ.

Δηλαδή μονά- ζυγά δικά της τα θέλει η ΔΗΜΑΡ. Και έφυγε από την κυβέρνηση και τα δικά της στελέχη να παραμείνουν στις καρέκλες τους. Η επίμαχη απόφαση δείχνει δύο πράγματα: πρώτον, πως ακριβώς εννοεί την αξιοκρατία η ΔΗΜΑΡ, ειδικά όταν πρόκειται για τα δικά της παιδιά. Και δεύτερον επιβεβαιώνουν οι δημαρίτες, όλους εκείνους που ισχυρίζονται ότι η ΔΗΜΑΡ από “αριστερά της ευθύνης” θα πρέπει να μετονομαστεί σε “αριστερά των διορισμών”.
Σημειώνεται πως πάνω από 100 είναι εκείνα τα στελέχη της ΔΗΜΑΡ που διορίστηκαν με “αξιοκρατικά” κριτήρια.

Και μετά αναρωτιούνται στη ΔΗΜΑΡ, τι έχουν τα έρμα και ψοφάνε και γιατί βολοδέρνουν γύρω από το 3%..!!

ΥΓ. Η “ιστορική” απόφαση ελήφθη κατά την “ιστορική” συνεδρίαση της εκτελεστικής επιτροπής της ΔΗΜΑΡ, την Τρίτη 2 Ιουλίου, του σωτηρίου έτους 2013

http://www.kentrinews.gr/?p=2869

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου