Πέμπτη 13 Ιουνίου 2013

Είναι τόσο ανίκανοι, επιπόλαιοι και βλάκες ,που έκαναν ΛΑΘΟΣ στον νέο νόμο για την ΕΡΤ ...

Ο νέος νόμος για την ΕΡΤ , στο άρθρο 7 , αναφέρει από ποιους θα αποτελείται η Γενική συνέλευση. Ανάμεσα στα μέλη εμφανίζεται και το υπουργείο Πολιτισμού και Τουρισμού.




Μια μικρή λεπτομέρεια που έχει διαφύγει της προσοχής των συντακτών του νόμου είναι ότι το υπουργείο αυτό έχει...καταργηθεί από τις 21 Ιουνίου του 2012 και οι υπηρεσίες του οι σχετικές με τον Πολιτισμό συγχωνεύτηκαν με το Υπουργείο Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων στο Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού, ενώ οι υπηρεσίες του σχετικά με τον Τουρισμό συγκρότησαν νέο υπουργείο, το Υπουργείο Τουρισμού.

 

3 σχόλια:

  1. Ανίκανοι, επιπόλαιοι και βλάκες. Μα είναι ή μας δουλεύουν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε άλλα μας δουλεύουν (ή νομίζουν...)
      Στο συγκεκριμένο καθαρά βλακεία. Αντέγραψαν προφανώς από τον νόμο του Μόσιαλου του 2011 χωρίς να το διαβάσουν προσεκτικά...

      Διαγραφή
  2. Αυτό που επιδιώκουν είναι η δημουργία ενός ιδιωτικού φορέα μνημονιακής προπαγάνδας και πλύσης εγκεφάλου στα πρότυπα των μεγάλων αμερικανικών καναλιών όπως το Fox του Murdock.

    Ο μνημονιακός γκεμπελισμός σ' όλο του το μεγαλείο.

    Σαν να μην έφταναν όλα αυτά έρχεται ο Zbigniew Brzeziński ο οποίος μέσω του συνεργάτη του πρωθυπουργού Γιάννη Μπαλτάκου μας απειλεί με δικτατορία και ΝΑΤΟϊκή επίθεση με πυρηνικά όπλα αν δεν περάσουν τα Μνημόνια!

    Η παρέμβαση του Πολωνοεβραίου Ανουννάκου έρχεται σε μια στιγμή που η Ρωσία προσπαθεί ν' απεγκλωβίσει την Ελλάδα και την Κύπρο από την παγίδα των Μνημονίων...

    ΑπάντησηΔιαγραφή