Τετάρτη, 26 Ιουνίου 2013

Διαψεύδει ο Καπερνάρος τα περί συνεργασίας....

Με ανακοίνωση ο Β. Καπερνάρος διαψεύδει τα περί συνεργασίας των ΑΝ.ΕΛ με άλλα κόμματα και ειδικά με κόμματα που έχουν αντιλήψεις "Ρεπούση".
 
(ίσως θεωρεί την Ρεπούση χειρότερη από τον διάβολο γιατί στο ηχητικό που ακολουθεί ακούγεται να λέει ότι "θα συνεργαστούμε και με τον διάβολο για την πατρίδα".
 
«Διαπιστώνω ότι παρά τις διευκρινήσεις, τόσο τις δικές μου όσο και του προέδρου των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ κ. Πάνου Καμμένου, η δήλωσή μου περί σχηματισμών και συνεργασιών σε ραδιόφωνο του Βόλου εξακολουθεί σκοπίμως και επανειλημμένα να παραποιείται από διάφορα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.

Δεν μπορώ παρά να συμπεράνω ότι κάποιοι έχουν όφελος από την εν λόγω παραποίηση ή ακόμα χειρότερα δεν σέβονται τον εαυτό τους και το δημοσιογραφικό τους λειτούργημα εμμένοντας να δημοσιοποιούν ψευδείς τίτλους και ανύπαρκτες δηλώσεις.

Άλλωστε δεν έχουν περάσει παρά μόνο λίγα 24ωρα από την δήλωση που έκανα στον Real FM και στην εκπομπή του Κώστα Χαρδαβέλλα για το θέμα, είπα: Δεν συνεργαζόμαστε ποτέ με αντιλήψεις Ρεπούση. Κύριοι εκτίθεστε, διότι το ηχητικό της συνέντευξής μου αποδεικνύει την δημοσιογραφική σας ανεπάρκεια».
 
 
Καπερνάρος: Θα συνεργαστούμε και με το διάβολο για την πατρίδα
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου