Κυριακή, 2 Ιουνίου 2013

Έριχναν μολότωφ στο σχολείο τους

Συνελήφθησαν τρείς (3) ανήλικοι ημεδαποί για ρίψεις μολότοφ σε σχολικό συγκρότημα
Συνελήφθησαν την 30-5-2013 το μεσημέρι στη Νίκαια, από αστυνομικούς του Τ.Α. Νίκαιας, τρείς (3) ανήλικοι ημεδαποί, δύο (2) 14χρονοι και ένας (1) 15χρονος, για ρίψεις μολότοφ σε σχολικό συγκρότημα. Συνελήφθησαν επίσης δύο (2) ημεδαπές ηλικίας 46 και 43 ετών, κηδεμόνες δύο (2) εκ των ανωτέρω ανηλίκων, για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.
Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οι τρείς ανήλικοι μετέβησαν το βράδυ της 29-5-2013 σε σχολικό συγκρότημα στη Νίκαια, στο οποίο είναι μαθητές και έρριψαν εξωτερικά δύο (2) αυτοσχέδιους εμπρηστικούς μηχανισμούς (μολότοφ), που οι ίδιοι είχαν κατασκευάσει σε προγενέστερο χρόνο, με αποτέλεσμα να προκληθεί μικρής έκτασης πυρκαγιά με μικρές υλικές ζημιές.
Οι ανήλικοι ομολόγησαν επιπλέον ότι, το τελευταίο 15νθημερο είχαν προβεί σε άλλες τέσσερις (4) ρίψεις μολότοφ στο ίδιο σχολικό συγκρότημα.
Οι ανήλικοι δράστες με προφορική εντολή του κ. Εισαγγελέα Ανηλίκων Πειραιά αφέθησαν ελεύθεροι, ενώ οι δύο κηδεμόνες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πειραιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου