Παρασκευή, 3 Μαΐου 2013

Την έκανε πάλι την γκάφα ο "έγκυρος" Γ. Παπαχρήστος...

Σε παραδοχή ότι δημοσίευσε λάθος πληροφορία για το κόστος του ταξιδιού του Γιώργου Παπανδρέου στη Κόστα Ρίκα, προχωρά ο δημοσιογράφος της εφημερίδας ΤΑ ΝΕΑ Γιώργος Παπαχρήστος

Όπως επισημαίνει στη στήλη του :

"Απολογούμαι. Εσφαλα. Οικτίρω εαυτόν. Κατάπια αμάσητη μια πληροφορία που μου έδωσαν ότι το ταξίδι του Γιώργου , στις αρχές του 2012 στην Κόστα Ρίκα κόστισε περί τις διακόσιες χιλιάδες ευρώ, και το αποτέλεσμα είναι ότι ...«εσκοτίσθη ο ήλιος και εσχίσθη το καταπέτασμα του ναού μέσον!"
Ο δημοσιογράφος αναφέρει ότι προσετέθη "ένα μηδενικό" και η εσωκομματική θύελλα στο ΠΑΣΟΚ προκλήθηκε από "τη λάθος ανάγνωση από την πηγή μου ενός τιμολογίου από αυτά που σωρηδόν φτάνουν από παντού στην Ιπποκράτους".
Τα Νέα αναφέρουν ότι το ταξίδι Παπανδρέου στην Κόστα Ρίκα δεν κόστισε 200 χιλιάδες, αλλά ούτε και 20.000 όπως αναφέρουν συνεργάτες του πρώην Πρωθυπουργού. "Κόστισε 32.333.37 ευρώ για τον Γιώργο και την ακολουθία του (Ζιώγας, Σαββίδης, Λάμψα, Φουντζόπουλος και δύο αστυνομικοί)".
Και καταλήγουν τα Νέα:
«Είναι λίγα τα χρήματα για ένα κόμμα που δεν έχει να πληρώσει ούτε το 1/4 του μισθού των υπαλλήλων του; Για να ξέρουμε γιατί μιλάμε δηλαδή...".

Είναι ο ίδιος που είχε κάνει την γκάφα με το ταξίδι του Καραμανλή στην Ισπανία...
Κόντεψε να προκαλέσει την διαγραφή (λέμε τώρα...) του Παπανδρέου και στην τελευταία παράγραφο μόνο που δεν ζητάει και τα ρέστα...

Δείτε τώρα πώς αντιμετώπισε ο ίδιος μια παρόμοια κατάσταση που είχε γίνει με το Mega:


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου