Δευτέρα, 20 Μαΐου 2013

Επιμένετε κ. Τσίπρα για τον αντιρατσιστικό νόμο μετά από αυτήν την ανακοίνωση της ΝΔ ;;;;

Σε κάποιο σημείο της συνομιλίας μεταξύ Τσίπρα- Ζίζεκ , ο (γεμάτος τικ ) "φιλόσοφος" (με άγχωσε και μόνο που τον έβλεπα σ΄αυτό το χάλι:) είπε , εμφανώς αστειευόμενος , ότι οι Έλληνες που δεν συμφωνούν με την πολιτική Τσίπρα "θα πρέπει να σταλούν στα Γκουλάγκ".
(δείτε στο 0:32:32 στο βίντεο που ακολουθεί).

Δείτε τώρα και την ανακοίνωση της ΝΔ.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ - ΝΔ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ THΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ME TIΣ ΑΔΙΑΝΟΗΤΕΣ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΤΟΥ κ. ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας σχετικά με τις αδιανόητες ρατσιστικές επιθέσεις των φίλων του κ. Τσίπρα κατά των Ελλήνων, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:
«Ανατριχίλα και αποτροπιασμό προκαλεί η σημερινή αποκάλυψη του 9.84, ότι κατά τη διάρκεια των ταξιδιών αναψυχής του στην Κροατία, ο κ. Τσίπρας συζητούσε με γραφικές φυσιογνωμίες της παρακμιακής αριστεράς πως “όσοι δεν υποστηρίξουν τον ΣΥΡΙΖΑ θα πάρουν εισιτήριο χωρίς επιστροφή για τα Γκουλάγκ!”.
Η περίφημη φράση εκστομίστηκε από τον προνομιακό συνομιλητή του κ. Τσίπρα, Σλαβόι Ζίζεκ, σε κοινή τους εμφάνιση στην Κροατία, με τον κ. Τσίπρα να χειροκροτά, τις αθλιότητες του κ. Ζίζεκ και τις απειλές του προς τους Έλληνες πολίτες.
Να μας πει ο κ. Τσίπρας, γιατί αποδέχτηκε δημοσίως την αθλιότητα Ζίζεκ, γιατί το κόμμα του διένειμε δελτίο Τύπου που τον εκθείαζε και ποιους ακριβώς Έλληνες που δεν θα τον ψηφίσουν, ονειρεύεται παρέα με τους φίλους του, να στείλει σε στρατόπεδα καταναγκαστικής εργασίας.
Για να γνωρίζουν οι νεώτεροι, τα Γκουλάγκ ήταν στρατόπεδα καταναγκαστικής εργασίας στην πρώην Ε.Σ.Σ.Δ., όπου εξορίζονταν οι πάσης φύσεως αντιφρονούντες πολιτικοί κρατούμενοι, ύποπτοι κ.λπ.
Τα στρατόπεδα της Γκουλάγκ έγιναν διαβόητα καθώς εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι που κρατούνταν στις φυλακές αυτές εξαφανίζονταν και έχαναν κάθε επαφή με τις οικογένειές τους, βασανίζονταν και έμεναν φυλακισμένοι σε φρικώδεις συνθήκες διαβίωσης για χρόνια, συχνά χωρίς καν νόμιμες δικαστικές διαδικασίες.
Να σημειωθεί ότι στα στρατόπεδα συγκέντρωσης και καταναγκαστικής εργασίας “Γκουλάγκ” δολοφονήθηκαν εκατομμύρια αντιφρονούντων πολιτών, μεταξύ των οποίων και χιλιάδες πολίτες, Ελληνικής καταγωγής.
Δυστυχώς, ο όψιμος ανταγωνισμός των δύο άκρων στη χώρα μας, οδηγεί τον κ. Τσίπρα σε αποδοχή φρικωδών, εμφυλιοπολεμικών, ρατσιστικών παραληρημάτων και απειλών προς τους Έλληνες πολίτες!».
Επισυνάπτεται ολόκληρο το σχετικό video με τη δήλωση Ζίζεκ και τα χειροκροτήματα του κ. Τσίπρα. Το επίμαχο σημείο βρίσκεται στο 0:32:22


Βέβαια με το ίδιο κουτόχορτο τάιζαν τον κόσμο και οι ίδιοι όταν έλεγαν παρόμοιες βλακείες...
Θυμίζω τις σχολές καράτε της χ.α, το ...ντοκουμέντο του BBC για τον Στρατούλη κλπ

τώρα λουστείτε τα και εσείς :)
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου