Δευτέρα 29 Απριλίου 2013

Τι έλεγε ο Κ. Μαρκόπουλος για την επιστροφή του στην ΝΔ. Πανάξιος κωλοτούμπας...

Από συνέντευξη τον Δεκέμβριο του 2012.


Το τελευταίο διάστημα όλο και περισσότερες φωνές υποστηρίζουν οτι έχετε ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας με το περιβάλλον του Αντώνη Σαμαρά και οτι θα μπορούσατε μαζί με άλλους βουλευτές των Ανεξαρτήτων Ελλήνων να στηρίξετε την κυβέρνηση. Τι απαντάτε ;
 
Διεγράφην από τη Ν.Δ και άκουσα από τα πλέον επίσημα χείλη πως «οι δρόμοι μας χωρίζουν». Δικαιώθηκα πως ακολουθούμε λάθος δρόμο. Η συνείδησή μου και το πολιτικό μου αισθητήριο με οδήγησαν σε αυτήν την απόφαση. Και η διατήρηση της αξιοπιστίας μου όταν σαν πρώτος κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος, έκανα 250 ομιλίες εναντίον του Μνημονίου 1. Δεν το θυσιάζω για οποιαδήποτε καρέκλα εξουσίας.
Εξακολουθώ να διαφωνώ με το σχέδιο αυτής της κυβέρνησης. Όσο για τον δίαυλο επικοινωνίας, σας ομολογώ ότι μπορεί να με δείτε να συναναστρέφομαι και να συνομιλώ με ανθρώπους που επί χρόνια είχα κομματική συνοδοιπορία, βουλευτές και μη. Ακόμα και για πολιτική ζύμωση. Ο διάλογος και η συνεννόηση είναι καθήκον όλων μας, προσωπική μου επιδίωξη και χρέος μου προς τους πολίτες που κουράστηκαν από τα μικροπολιτικά παιχνίδια!
 
 
 
και λίγους μήνες νωρίτερα , Μάρτιος του 2012

«Είναι δυνατόν να ομνύουμε σε μια διαφορετική λύση εναντίον του μνημονίου και να πάμε να συγκυβερνήσουμε για το μνημόνιο 2;
Ε, πρέπει να είμαστε οι μεγαλύτεροι κωλοτούμπες από όλους τους άλλους που κάνανε τόσες κωλοτούμπες, εδώ και κάτι βδομάδες ή μήνες»

2 σχόλια:

  1. Εχω δει απατεωνες αγηρτες..κλεφτες..παιδεραστες..πολιτικους απατεωνες..ανδρικελα..προδωτες..σιχαματα...μιαζματα..αλλα ο μαρκοπουλος εχει παρει κεφαλι δεν τον φτανει κανεις..,σε αλλη περιπτωσει δε εκτος ελλαδας ο κυριος αυτος θα ηταν φυλακη για να προστατεψουμε και τους αλλους πολιτες απο αυτα τα καθικια που τα πληρωνει ο ελληνικος λαος..!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εχω δει απατεωνες αγηρτες..κλεφτες..παιδεραστες..πολιτικους απατεωνες..ανδρικελα..προδωτες..σιχαματα...μιαζματα..αλλα ο μαρκοπουλος εχει παρει κεφαλι δεν τον φτανει κανεις..,σε αλλη περιπτωσει δε εκτος ελλαδας ο κυριος αυτος θα ηταν φυλακη για να προστατεψουμε και τους αλλους πολιτες απο αυτα τα καθικια που τα πληρωνει ο ελληνικος λαος..!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή