Πέμπτη 4 Απριλίου 2013

Σάλος σε σαλεμένα μυαλά: ο Σφακιανάκης χαιρέτησε ναζιστικά !

Αν ήμουν Εβραίος πάντως, θα έκανα εμετό με τόση γλιτσιά που κυκλοφορεί στην Ελλάδα. Κάθε κίνηση ανθρώπινου χεριού, που τεντώνεται κάποια στιγμή, γίνεται αιτία να ξεκινήσει ένας ορυμαγδός γελοίων δημοσιευμάτων για "σάλο από ναζιστικό χαιρετισμό" κι άλλες τρίχες κατσαρές λες και..
ενδιαφέρεται κανείς στην Ελλάδα να αναπαράξει τις πρακτικές ή τις θεωρίες του βλαμμένου Χίτλερ.

Η αίσθηση ότι οι φίλοι μας οι Εβραίοι είναι πανίσχυροι, άρα αν τους γλείψουμε πατόκορφα, καρφώνοντας τον συμπατριώτη μας ως αντι-εβραίο (αυτό υποδηλεί το "ναζιστής" -στους Εβραίους πάει το μυαλό του χαφιέ, όχι σε άλλα θύματα του παρανοϊκού εγκληματία Χίτλερ, π.χ. στους Ρώσους που θρήνησαν 20 εκατομμύρια νεκρούς ή στους Τσιγγάνους που υπόφεραν τα πάνδεινα από τους ναζί) θα μας ανεβάσουν ψηλά, κάνει κάποιους Έλληνες να γελοιοποιούνται τελείως.

Έχει γίνει κουραστικό το κυνήγι "ναζιστοχαιρετιστών" και θυμίζει έντονα την παράνοια των ίδιων των Ναζί. Μιλάμε για παρανοϊκές καταστάσεις, όπως αυτή με το Νότη Σφακιανάκη, που ο άνθρωπος, στον στίχο:
 
μας δίνουνε υποσχέσεις ανεκπλήρωτες
με φόντο την παγκόσμια ειρήνη,
μας δίνουνε καπνούς, μας θέλουν είλωτες
και αρχηγό το κράτος ασπιρίνη. (εννοεί τη Γερμανία, που είναι η πατρίδα της ασπιρίνης BAYER)

κάνει αυτό που βλέπετε, ειρωνευόμενος τη Γερμανική επικυριαρχία -το αντίθετο δηλαδή από αυτό που ισχυρίζονται οι επίδοξοι γλιτσοχαφιέδες, λέγοντας ειρωνικά το "Deutscland uber alles




Αυτό το πράγμα που βλέπετε, ένα μάτσο ηλίθια σκουλίκια, που διαγωνίζονται ποιός θα γλείψει περισσότερο και πιό βαθιά Εβραϊκό πέος, το βάφτισαν "ναζιστικό χαιρετισμό" και επιτίθενται στον άριστο (αλλά ιδιόρρυθμο) καλλιτέχνη. Και θέλουν τα γίδια, να απολογηθεί κιόλας!!!!!!!!!!!!

Bασ.Προκ.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου