Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2012

Ένωση Εισαγγελέων : "Παραβιάζει το Σύνταγμα ο Στουρνάρας. Έχει ποινικές ευθύνες".

Ανακοίνωση του  Διοικητικού Συμβουλίου  της Ένωσης Εισαγγελέων Ελλάδος :

«Σε γνώση των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Εισαγγελέων Ελλάδος περιήλθαν δημοσιεύσεις στον Τύπο, σύμφωνα με τις οποίες, ο Υπουργός Οικονομικών φέρεται να καλεί τη Δημόσια Επιχείρηση Ηλεκτρισμού να συνεχίσει να εισπράττει το τέλος ηλεκτροδότησης (Ε.Ε.Τ.Η.Δ.Ε.), μέσω των λογαριασμών κατανάλωσης ηλεκτρικού ρεύματος, χωρίς να λάβει υπόψη της όσα αντίθετα έκρινε το Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών, με την υπΆ αριθμ. 1101/2012 απόφασή του, που εκδόθηκε επί συλλογικής αγωγής και η οποία παράγει δεσμευτικότητα έναντι πάντων, έχει δε κηρυχθεί προσωρινά εκτελεστή ως προς τις καταψηφιστικές διατάξεις της.

Η Ένωση Εισαγγελέων Ελλάδος, -εάν οι δημοσιεύσεις αληθεύουν- θεωρεί απαράδεκτο το γεγονός, μέλος της Κυβέρνησης να εμφανίζεται ότι ενεργεί παρά το Σύνταγμα και να εντέλλεται ή να παροτρύνει τη διοίκηση ή τρίτους φορείς να μη συμμορφωθούν με εκτελεστές δικαστικές αποφάσεις, παρά το νόμο και το άρθρο 95 § 5 του Συντάγματος, πράγμα που δεν είναι δυνατόν να συμβαίνει σε συντεταγμένη, ευνομούμενη Πολιτεία.

Το Δ.Σ. της Ένωσης Εισαγγελέων Ελλάδος απαιτείται να υπενθυμίσει, τέλος, ότι είναι αυτονόητη και αναμενόμενη η αναζήτηση ποινικών ευθυνών εκείνων, που ενδεχομένως το πράττουν, εφ’ όσον συντρέχουν προς τούτο οι προϋποθέσεις του νόμου».

3 σχόλια:

  1. Οι εισαγγελείς να δείτε τί δεν τηρούν. Βέβαια όλα τα κάνουν για την ανεξαρτησία της δικαιοσύνης. Μόνο που αυτή πρέπει να κοστίζει περί τα 1000 ευρώ το μήνα (έτσι ισχυρίζονται οι ίδιοι που διατέινονται ότι απο τις περικοπές στους μισθούς τους κινδυνεύει η ανεξαρτησία της δικαιοσύνης). Τελικά καλώς απεικονίζεται τυφλή και με χιτώνα (φέρει μεγάλες τσέπες εσωτερικά)η δικαιοσύνη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η περικοπή των μισθών στους δικαστικούς είναι άλλο θέμα αλλά αφού το θέτεις, εγώ δεν συμφωνώ με τις μειώσεις τους. Άσε που είναι και αντισυνταγματικό. Ας αλλάξουν πρώτα το σύνταγμα.Το Σύνταγμα δεν μπορούμε να το επικαλούμαστε όποτε μας συμφέρει.
    http://www.tanea.gr/ellada/article/?aid=4765938

    Σε υποθέσεις διαφθοράς να τους κόβουνε τον κ...ο και δήμευση περιουσίας , όχι σαν κάποιους από το γνωστό παραδικαστικό κύκλωμα που είναι ήδη έξω και με τα παράνομα κέρδη ιδρύουν εταιρείες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δικαστής συνδικαλιστης σε κόλπο με πλαστή διαθήκη !



    http://www.youtube.com/watch?v=qWrggK8fESA

    και το μπλογκ


    http:// dikasths-se-kolpo-me-plasth-dia8hkh.blogspot.ru

    ΑπάντησηΔιαγραφή