Τετάρτη, 14 Νοεμβρίου 2012

Μικροομολογιούχοι προπηλάκισαν και κυνήγησαν τον ΒενιζέλοΔεκάδες ιδιώτες μικροομολογιούχοι εξαπέλυσαν φραστική επίθεση και περικύκλωσαν το αυτοκίνητο του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελου Βενιζέλου εμποδίζοντάς τον να βγει από το αυτοκίνητό του με αποτέλεσμα να αναβληθεί το προγραμματισμένο για τις έξι ραντεβού του με τον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας Γιώργο Προβόπουλο.

Οι μικροομολογιούχοι, διαμαρτύρονταν για την απώλεια χρημάτων που υπέστησαν με το «κούρεμα» των ομολόγων τους.

Πρώτος δέχθηκε τους προπηλακισμούς των μικροομολογιούχων ο πρώην υπουργός Φίλιππος Σαχινίδης που έφθασε νωρίτερα στο κτίριο της Τράπεζας της Ελλάδας επί της οδού Ομήρου για το ραντεβού με τον κ. Προβόπουλο.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι μικροομολογιούχοι περικύκλωσαν το αυτοκίνητο του κ. Σαχινίδη κρατώντας στα χέρια τους μαδέρια από πανό και εξαπέλυσαν εναντίον του φραστική επίθεση.

Στη συνέχεια οι μικροομολογιούχοι επιτέθηκαν και εναντίον του κ. Βενιζέλου που έφθασε στο σημείο λίγο αργότερα, περικυκλώνοντας και κλωτσώντας το αυτοκίνητό του.

Αστυνομικές δυνάμεις που βρίσκονται στο σημείο, απώθησαν τους συγκεντρωμένους, προκειμένου να μπορέσει να αποχωρήσει το αυτοκίνητο του κ. Βενιζέλου.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου