Πέμπτη, 29 Νοεμβρίου 2012

Εξιχνιάστηκε δολοφονία μετά από 18 χρόνια

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Εξιχνιάστηκε ανθρωποκτονία σε βάρος 62χρονου ημεδαπού που έλαβε χώρα την 25-07-1994 στη περιοχή της Νεάπολης
Ταυτοποιήθηκε ως δράστης 37χρονος αλλοδαπός
Εξιχνιάσθηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, σε συνεργασία με Αστυνομικές αρχές της Ρουμανίας, ανθρωποκτονία σε βάρος 62χρονου ημεδαπού, η οποία έλαβε χώρα πρώτες πρωινές ώρες της 25-07-1994 στη περιοχή της Νεάπολης.
Ειδικότερα, στο πλαίσιο επανεξέτασης εκκρεμών υποθέσεων της προαναφερόμενης Υπηρεσίας, συστήθηκε ομάδα διερεύνησης ανεξιχνίαστων εγκλημάτων, η οποία επαναξιολογεί το συλλεχθέν προανακριτικό υλικό και αξιοποιεί τα υπάρχοντα ευρήματα με νέες και σύγχρονες τεχνολογικές – εργαστηριακές μεθόδους έρευνας που χρησιμοποιεί η Ελληνική Αστυνομία ή που παρέχονται στα πλαίσια διεθνών συνεργασιών.
Αποτέλεσμα αυτών των ερευνών είναι να τ αυτοποιηθεί ως δράστης 37χρονος (σήμερα) αλλοδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για «Ανθρωποκτονία με πρόθεση».
Υπενθυμίζεται ότι ο 62χρονος είχε βρεθεί στο λουτρό του διαμερίσματός του, φέρων βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις συνεπεία εγκληματικής ενέργειας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου