Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2012

Διαψεύδει το Vima.gr την πρόθεση της ξυπόλητης σημαιοφόρου.

Πριν από λίγο το ΒΗΜΑ στην ιστοσελίδα του έγραψε πως πρόθεση της ξυπόλητης σημαιοφόρου δεν ήταν η διαμαρτυρία αλλά έβγαλε τα ψηλοτάκουνα παπούτσια της γιατί δεν μπορούσε να περπατήσει.
Οι πηγές του ρεπορτάζ εγκυρότατες: "στελέχη του υπουργείου"...
 Το ρεπορτάζ (για να ...δέσει) έχει και την φωτογραφία μιας κοπέλας που έχει γλιστρίσει αλλά δεν νομίζω ότι είναι η ίδια που παρέλασε τελικά ξυπόλητη...

[Η κοπέλα, μαθήτρια της Β' Λυκείου σχολείου της Αθήνας έβγαλε τα παπούτσια της στο πλάι της Βουλής, ενώ συμμετείχε στην παρέλαση, όχι όμως επειδή το θεώρησε ένα τρόπο διαμαρτυρίας για την πολιτική και οικονομική κατάσταση που βιώνει, όπως αρχικά θεωρήθηκε. Όπως λένε στελέχη του υπουργείου που ήταν παρόντες στη σκηνή, η νεαρή κοπέλα δεν μπορούσε να προχωρήσει με τα ψιλοτάκουνα παπούτσια της και τα έβγαλε για να απελευθερωθεί και να μπορέσει να περπατήσει άνετα.]

Ακολουθούν η φωτογραφία του ΒΗΜΑΤΟΣ και η φωτογραφία της ξυπόλητης σημαιοφόρου...



 
 
upd 29/10/2012
 
Ανακοίνωση του υπουργείου για το θέμα
 

«Θα ήθελα να σας γνωστοποιήσω τόσο υπεύθυνα, όσο και εγγράφως, ότι η αναφερθείσα είδηση σε όλα τα τηλεοπτικά μέσα, σχετικά με το συμβάν της ξυπόλυτης μαθήτριας σημαιοφόρου, αδικεί πλήρως τη μαθήτρια, η οποία ακριβώς στο ύψος του ΠΑΡΚΙΝΓΚ της Βουλής έχασε το βήμα της εξαιτίας του ενός υποδήματός της (γόβες με τακούνια) που της βγήκε από το πόδι.
Αντί να σταματήσει και να προκαλέσει σύγχυση τόσο στη διμοιρία της από τις σημαίες όσο και στις ακολουθούμενες διμοιρίες αγοριών και κοριτσιών του λυκείου της, με πολύ έξυπνο τρόπο, έβγαλε ταυτόχρονα άμεσα και το άλλο παπούτσι της και πλέον ξυπόλυτη συνέχισε να παρελαύνει.

Όσον αφορά στα βγαλμένα παπούτσια της, άμεσα τα μάζεψε ένας εμπλεκόμενος στην παρέλαση άνδρας και τα πήγε προς την άκρη, προκειμένου να μη σημειωθεί κάποιο ατύχημα από τους ερχόμενους παρελαύνοντες μαθητές αλλά και για να μπορούν να δοθούν στη μαθήτρια, η οποία δεν έχασε την ψυχραιμία της αλλά ούτε υπολόγισε την ενδεχόμενη απώλεια των παπουτσιών της, θεωρώντας ότι η εθνική παρέλαση μια τέτοια ημέρα υπερτερεί κάθε άλλης κίνησης.



 

2 σχόλια:

  1. ΡΕ ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΑ ΤΙ ΧΡΩΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΤΗΣ ΚΟΠΕΛΑΣ ΜΕ ΤΗ ΓΟΒΑ !!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το "δεν νομίζω ότι είναι ή ιδια" το γράφω ειρωνικά βρε.
      Για αυτό έβαλα τις φωτογραφίες , για να φανεί η διαφορά...

      Διαγραφή