Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2012

Ερώτηση στην βουλή για την θωρακισμένη BMW του Βενιζέλου

Ερώτηση προς τον υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα για «τεθωρακισμένο» υπουργικό αυτοκίνητο αξίας 750.000 ευρώ που χρησιμοποιούσε ο πρώην «τσάρος» της Οικονομίας Γιώργος Παπακωνσταντίνου κατέθεσαν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Στάθης Παναγούλης και Νάσος Αθανασίου. Συγκεκριμένα, στο κείμενό τους αναφέρουν ότι :

«Επί θητείας στο υπουργείο Οικονομικών του κ. Γ. Παπακωνσταντίνου, παραγγέλθηκε στο εξωτερικό και παραλήφθηκε αυτοκίνητο τεθωρακισμένο τύπου BMW, η αξία του οποίου σύμφωνα με δημοσιεύματα του τύπου ανήλθε στα 750.000 ευρώ.

Το αυτοκίνητο χρησιμοποίησε ο τότε υπουργός Οικονομικών κ. Παπακωνσταντίνου και στη συνέχεια ο κ. Ευάγγελος Βενιζέλος» και ρωτούν «Ποιός σήμερα χρησιμοποιεί αυτό το μεγάλης αξίας κρατικό περιουσιακό στοιχείο; Παραδόθηκε στην αρμόδια κρατική υπηρεσία μετά την αποχώρηση του κ. Ευάγγελου Βενιζέλου από το υπουργείο Οικονομικών; Σήμερα, σε εποχές εξοντωτικής λιτότητας, συνεπεία της οποίας δύο συνάνθρωποι μας οδηγούνται στην αυτοχειρία κάθε μέρα, γιατί χρησιμοποιείται αυτό το προκλητικής πολυτελείας αυτοκίνητο;»


ΣΗΜ : Γιατί δεν βλέπουν στην τηλεόραση τα στιγμιότυπα πριν από τις συναντήσεις των τριών αρχηγών για να δουν ποιος το χρησιμοποιεί;
Μήνες γράφουν τα blogs για το αυτοκίνητο. Είδατε να βγαίνει μια ανακοίνωση είτε από την κυβέρνηση είτε από τον ..."θιγόμενο";

Ρε όσο και να φωνάζετε ο "απολύτως " θα χρησιμοποιεί την BMW όσο και όπου γουστάρει...(συγκυβερνάει άλλωστε...)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου