Τρίτη, 4 Σεπτεμβρίου 2012

ΟΧΙ στην Ιδιωτικοποίηση των Τηλεφωνικών Ραντεβού του Γ.Ν. Παπαγεωργίου

Το ποσό των δυο ευρώ θα αναγκαστούν να πληρώνουν σε λίγο καιρό οι ασθενείς που επιθυμούν να κλείσουν τηλεφωνικώς ραντεβού στο «Παπαγεωργίου» καθώς η διοίκηση έχει λάβει απόφαση ανάθεσης της υπηρεσίας τηλεφωνικών ραντεβού σε ιδιωτική εταιρεία τηλεφωνικής εξυπηρέτησης του κοινού.

«Σε μία χρονική στιγμή που μεγάλη μερίδα πληθυσμού αδυνατεί να ανταποκριθεί ακόμη και στις πιο βασικές ανάγκες η διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου «Παπαγεωργίου» την επιβαρύνει με το κόστος του τηλεφωνικού ραντεβού που μπορεί να φτάσει και στα 2 ευρώ ανά κλήση», αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Σωματείο Εργαζομένων του Νοσοκομείου «Παπαγεωργίου».

Το Σωματείο προχώρησε σε συγκέντρωση υπογραφών διαμαρτυρίας κατά της απόφασης της διοίκησης του Νοσοκομείου να ιδιωτικοποιήσει αυτή την υπηρεσία μετακυλώντας το κόστος στον πολίτη προς όφελος του ιδιώτη επιχειρηματία.

Η συγκέντρωση υπογραφών από τους ασθενείς και τους συνοδούς τους άρχισε χτες και θα συνεχιστεί μέχρι την ερχόμενη Παρασκευή από τις 09.00 έως τις 13.00 μπροστά στα Εξωτερικά Ιατρεία καθώς και ηλεκτρονικά στη διεύθυνση http://diamartyria.drupalgardens.com


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου