Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2012

"Μούφα" το περιστατικό με την "εισβολή σε κατάστημα ψιλικών αλλοδαπού" ;

(Την ώρα που σε όλη την Ελλάδα γίνονται δολοφονίες και ληστείες σε βάρος Ελλήνων ), εμφανίστηκε σήμερα μια είδηση που "έπαιξε" σε όλα τα blogs αλλά και στα κεντρικά δελτία ειδήσεων της τηλεόρασης: "εισβολή σε κατάστημα ψιλικών αλλοδαπού".

Επειδή πολλοί δεν έβαλαν μυαλό μετά το κάζο που έπαθαν με την "ρατσιστική δολοφονία του Ιρακινού" και εξακολουθούν να αναδημοσιεύουν ό,τι μαλακία γράφεται, παρουσιάζω την είδηση  όπως μεταδόθηκε από το ΑΠΕ  με την επισήμανση ότι πρόκειται για μια καταγγελία (ίσως και χωρίς μάρτυρες) που έγινε 2 ώρες αργότερα ...

[Εισβολή ομάδας περίπου δέκα αγνώστων στο κατάστημα ψιλικών που διατηρεί στον Άγιο Παντελεήμονα, κατήγγειλε Πακιστανός υπήκοος, το μεσημέρι στην Αστυνομία.

Όπως δήλωσε ο καταστηματάρχης, γύρω στις 12 το μεσημέρι, περίπου δέκα άτομα μπήκαν στο ψιλικατζίδικο, πήραν αναψυκτικά και τα μοίρασαν στον κόσμο που περνούσε απ' έξω. Στη συνέχεια απομακρύνθηκαν και εξαφανίστηκαν.

Ο Πακιστανός δήλωσε το περιστατικό περίπου δύο ώρες αργότερα, ενώ από την αστυνομία διενεργείται προανάκριση για την υπόθεση.]

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου