Πέμπτη 2 Αυγούστου 2012

Τον ρόλο 21χρονου πακιστανού στον τραυματισμό της 15χρονης στην Πάρο ερευνά η ΕΛ.ΑΣ.

Σε έναν 21χρονο άνδρα εστιάζεται η έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. για την εξιχνίαση του σοβαρού τραυματισμού της 15χρονης στην Πάρο.

Όπως αποκαλύπτει
Το Βήμα, οι αξιωματικοί της Ασφάλειας Αττικής διερευνούν τις τελευταίες ώρες την πιθανή εμπλοκή στην επίθεση ενός 21χρονου Πακιστανού, ο οποίος εθεάθη στο σημείο της επίθεσης, στην παραλία της Χρυσής Ακτής, και λίγες ώρες αργότερα αναχώρησε εσπευσμένα από το νησί με προορισμό την Αθήνα.

Ο 21χρονος εργαζόταν ως κηπουρός σε γειτονική τουριστική επιχείρηση. Αστυνομικοί του κλιμακίου του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων Κατά Ζωής πραγματοποίησαν έλεγχο στο άδειο δωμάτιό του σε απόσταση μερικών δεκάδων μέτρων από το σημείο που κακοποιήθηκε η 15χρονη.

Οι αστυνομικοί συνέλεξαν ρούχα και αλλά αντικείμενα προκειμένου να γίνει έλεγχος γενετικού υλικού και να συγκριθεί με αυτό που βρέθηκε στο σώμα της 15χρονης, η οποία νοσηλεύεται σε βαριά κατάσταση στο Αττικό Νοσοκομείο.

Ο εντοπισμός του 21χρονου κρίνεται ως ιδιαίτερα σοβαρό θέμα για την ΕΛ.ΑΣ., μετά και τις αναφορές της μητέρας του θύματος ότι είδε να διέρχεται από το σημείο της επίθεσης ένας νεαρός με λευκό παντελόνι και πολύχρωμο πουκάμισο, ρούχα που ταιριάζουν με αυτά που φορούσε την ημέρα εκείνη, σύμφωνα με άλλες μαρτυρίες, ο νεαρός αλλοδαπός.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 21χρονος, προκειμένου να εξηγήσει την εσπευσμένη αναχώρησή του από το νησί, επικαλέστηκε ασθένεια συγγενικού του προσώπου.

Πάντως αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. συνεχίζουν τους ελέγχους DNA αλλά και τις ανακρίσεις άλλων προσώπων σχετικά με την εγκληματική επίθεση.

http://www.tanea.gr/latestnews/article/?aid=4742733

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου