Πέμπτη 28 Ιουνίου 2012

Ρεκόρ άθεων στην Ελληνική βουλή...


Στην σημερινή ορκωμοσία στην Ελληνική βουλή δεν ορκίστηκαν οι βουλευτές του ΚΚΕ (εκτός από την Λ.Κανέλλη), οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ (εκτός από 6) και οι βουλευτές της ΔΗΜ.ΑΡ (εκτός από 9).

Σύνολο βουλευτών που ΔΕΝ ορκίστηκαν 84.

Μερικές παρατηρήσεις:

1) To Σύνταγμα, το οποίο από σήμερα καλούνται να τηρούν, ΠΡΙΝ από τις βασικές διατάξεις και τα άρθρα επικαλείται "το όνομα της Αγίας και Ομοουσίας Τριάδος".

2) Το άρθρο 59 του Συντάγματος αναφέρει:

1. Οι Βουλευτές πριν αναλάβουν τα καθήκοντά τους δίνουν στο Βουλευτήριο και σε δημόσια συνεδρίαση τον ακόλουθο όρκο:
“Ορκίζομαι στο όνομα της Αγίας και Ομοούσιας και Αδιαίρετης Τριάδας να είμαι πιστός στην Πατρίδα και το δημοκρατικό πολίτευμα, να υπακούω στο Σύνταγμα και τους νόμους και να εκπληρώνω ευσυνείδητα, τα καθήκοντά μου”.



2. Αλλόθρησκοι ή ετερόδοξοι βουλευτές δίνουν τον ίδιο όρκο σύμφωνα με τον τύπο της δικής τους θρησκείας ή του δικού τους δόγματος.



3) Μην "παραμυθιάζεστε" ότι το πρόβλημά τους είναι ο θρησκευτικός όρκος...Το πρόβλημά τους είναι η θρησκεία και ιδιαίτερα ο Χριστιανισμός .
(θυμηθείτε τις ...διαδηλώσεις που είχαν οργανωθεί όταν ΕΝΑΣ αστυνομικός ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ότι είχε προσβάλλει το Κοράνι που είχε κάποιος στην ...κωλότσεπη).

Δείτε πώς αποφεύγουν να κάνουν τον σταυρό τους και να φιλήσουν τον σταυρό Τσίπρας, Παπαρήγα κλπ όταν τους πλησιάζει ο Αρχιεπίσκοπος...

(Αλήθεια ,αν γίνουν πλειοψηφία στην βουλή, θα καταργήσουν τον σταυρό από την σημαία για να μην προσβάλλονται οι αλλόθρησκοι και οι άθεοι ;)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου