Τρίτη 19 Ιουνίου 2012

Άγριος "πόλεμος" στο Ζεφύρι - Τσιγγάνοι τα έκαναν γυαλιά καρφιά - Ακούγονται συνέχεια πυροβολισμοί

Οι τσιγγάνοι λίγο μετά τις 21:30 βγήκαν στην κεντρική λεωφόρο Φυλής και άρχισαν να πετούν πέτρες σε ένα αστικό λεωφορείο με τους επιβάτες να τρομοκρατούνται και να γλιτώνουν από θαύμα.
Εν συνεχεία, οι τσιγγάνοι έβαλαν φωτιά σε ένα μαγαζί της περιοχής το οποίο και κάηκε ολοσχερώς, ενώ με πέτρες και δοκάρια έσπασαν δεκάδες καταστήματα, προκαλώντας τεράστιες καταστροφές.

Πέρα από τις καταστροφές όμως,οι τσιγγάνοι έκαναν και πλιάτσικο στα καταστήματα που έσπαγαν με αποτέλεσμα οι ζημιές για τους καταστηματάρχες να είναι ανυπολόγιστες.

Το πλέον σοβαρό είναι πως στην περιοχή ακούγονται πυροβολισμοί από κυνηγετικά όπλα και καραμπίνες, ενώ οι πληροφορίες είναι συγκεχυμένες για αστυνομικούς που μπορεί να τραυματίστηκαν.

Πέρα από τα οδοφράγματα που έχουν στηθεί στη Λεωφόρο Φυλής, ολόκληρη την περιοχή την "χτενίζουν" ειδικές μονάδες της αστυνομίας, περιπολικά και μηχανές της ομάδας ΔΙΑΣ.


 Τα αίτια των επεισοδίων σχετίζονται με το χθεσινό δυστύχημα όπου σκοτώθηκε ένας αστυνομικός. 

2 σχόλια:

  1. Το πρόβλημα δεν είναι καινούργιο - υπάρχει εδώ και χρόνια. Η πολιτεία απλά το αγνοεί κι εθελοτυφλεί με αποτέλεσμα κατά καιρούς να γίνονται διάφορες τέτοιες μικρές κοινωνικές εκρήξεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μένω κοντά στην περιοχή και ξέρω...Πριν 2-3 χρόνια έτυχε να ψάχνω μια οδό στο Ζεφύρι και επειδή πήγαινα αργά με την μηχανή πετάγονταν μικρά παιδιά για να μου πουλήσουν ναρκωτικά...

      (το αστείο είναι ότι αναφέρονταν πολλοί στο γεγονός χωρίς να γνωρίζουν ότι άλλο είναι το Μενίδι-Αχαρνές, άλλο τα Α. Λιόσια, άλλο το Ζεφύρι και άλλο τα Ν.Λιόσια- Ίλιον...)

      Διαγραφή